1.061.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tavaszi bőségtál

Szerző
Szerkesztő
Déva
Kiadó: Corvina Kiadó Kft
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény kötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: Erdélyi Konyha recepteskönyvek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-973-622-684-7
Megjegyzés: További szerzők a könyvben. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


ir'^
A hosszú, hideg, fizikai és lelki tartalékokat egyaránt kimerítő tél ^után mivel lendíthetnénk kedélyállapotunkon és erőnlétünkön, ha nem a kora tavasszal sarjadzó, friss leveles zöldségekkel? A kloro-fillban gazdag spenót, sóska, fejes saláta és medvehagyma, de a roppanós hónapos retek, zöldhagyma és a primőr zöldségek is mind olyan táplálékokat tartalmaznak, amelyekkel feltölthetjük a télen kiürült „vitaminraktárunkat". Ezekhez a friss zöldekhez jól illik a húsvéti ünnepkör jellegzetes húsféléje, a bárányhús, a tojás és a hal, de akár a szárnyasok húsa vagy a sonka is. A fennebb említett hozzávalókból ízletes salátákat, könnyű leveseket és pompás főételeket készíthetünk, ehhez szolgál néhány ötlettel az Erdélyi Konyha szerkesztő-2 csapata, illetve néhány Erdélyhez kötődő gasztroblogger. , J
SOROZATUNK KÖVETKEZŐ KÖTETE:
A rendhagyó gasztrokalauz célja olyan változatos kínálat bemutatása, mely minden gombakedvelő számára egy eddig ismeretlen ízvilággal csábít. A kötetben... Tovább

Fülszöveg


ir'^
A hosszú, hideg, fizikai és lelki tartalékokat egyaránt kimerítő tél ^után mivel lendíthetnénk kedélyállapotunkon és erőnlétünkön, ha nem a kora tavasszal sarjadzó, friss leveles zöldségekkel? A kloro-fillban gazdag spenót, sóska, fejes saláta és medvehagyma, de a roppanós hónapos retek, zöldhagyma és a primőr zöldségek is mind olyan táplálékokat tartalmaznak, amelyekkel feltölthetjük a télen kiürült „vitaminraktárunkat". Ezekhez a friss zöldekhez jól illik a húsvéti ünnepkör jellegzetes húsféléje, a bárányhús, a tojás és a hal, de akár a szárnyasok húsa vagy a sonka is. A fennebb említett hozzávalókból ízletes salátákat, könnyű leveseket és pompás főételeket készíthetünk, ehhez szolgál néhány ötlettel az Erdélyi Konyha szerkesztő-2 csapata, illetve néhány Erdélyhez kötődő gasztroblogger. , J
SOROZATUNK KÖVETKEZŐ KÖTETE:
A rendhagyó gasztrokalauz célja olyan változatos kínálat bemutatása, mely minden gombakedvelő számára egy eddig ismeretlen ízvilággal csábít. A kötetben található több mint száz recept mindegyike a különböző évszakokban felhasználható gombákból készült, rendkívül szép illusztrációkkal. Mindenki megtalálja benne a számítását, az is, aki hétvégenként kellemes kirándulások során szerzi be a finom alapanyagokat, de az is, aki egyszerűen az üzletből vásárolja meg a gombát. Van itt mindenféle recept, előétel, leves, főétel, de még desszert is az év minden időszakára. Amikor pedig hiány van az igazi erdei gombából, akkor a nyáron-ősszel eltett vagy szárított csemegét használhatjuk fel.
A gombás ételek csoportjait igazán szellemes és hasznos olvasmányok, gombaismertetők előzik meg. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tavaszi bőségtál
Állapot:
2.580 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba