Fülszöveg
ir'^
A hosszú, hideg, fizikai és lelki tartalékokat egyaránt kimerítő tél ^után mivel lendíthetnénk kedélyállapotunkon és erőnlétünkön, ha nem a kora tavasszal sarjadzó, friss leveles zöldségekkel? A kloro-fillban gazdag spenót, sóska, fejes saláta és medvehagyma, de a roppanós hónapos retek, zöldhagyma és a primőr zöldségek is mind olyan táplálékokat tartalmaznak, amelyekkel feltölthetjük a télen kiürült „vitaminraktárunkat". Ezekhez a friss zöldekhez jól illik a húsvéti ünnepkör jellegzetes húsféléje, a bárányhús, a tojás és a hal, de akár a szárnyasok húsa vagy a sonka is. A fennebb említett hozzávalókból ízletes salátákat, könnyű leveseket és pompás főételeket készíthetünk, ehhez szolgál néhány ötlettel az Erdélyi Konyha szerkesztő-2 csapata, illetve néhány Erdélyhez kötődő gasztroblogger. , J
SOROZATUNK KÖVETKEZŐ KÖTETE:
A rendhagyó gasztrokalauz célja olyan változatos kínálat bemutatása, mely minden gombakedvelő számára egy eddig ismeretlen ízvilággal csábít. A kötetben...
Tovább
Fülszöveg
ir'^
A hosszú, hideg, fizikai és lelki tartalékokat egyaránt kimerítő tél ^után mivel lendíthetnénk kedélyállapotunkon és erőnlétünkön, ha nem a kora tavasszal sarjadzó, friss leveles zöldségekkel? A kloro-fillban gazdag spenót, sóska, fejes saláta és medvehagyma, de a roppanós hónapos retek, zöldhagyma és a primőr zöldségek is mind olyan táplálékokat tartalmaznak, amelyekkel feltölthetjük a télen kiürült „vitaminraktárunkat". Ezekhez a friss zöldekhez jól illik a húsvéti ünnepkör jellegzetes húsféléje, a bárányhús, a tojás és a hal, de akár a szárnyasok húsa vagy a sonka is. A fennebb említett hozzávalókból ízletes salátákat, könnyű leveseket és pompás főételeket készíthetünk, ehhez szolgál néhány ötlettel az Erdélyi Konyha szerkesztő-2 csapata, illetve néhány Erdélyhez kötődő gasztroblogger. , J
SOROZATUNK KÖVETKEZŐ KÖTETE:
A rendhagyó gasztrokalauz célja olyan változatos kínálat bemutatása, mely minden gombakedvelő számára egy eddig ismeretlen ízvilággal csábít. A kötetben található több mint száz recept mindegyike a különböző évszakokban felhasználható gombákból készült, rendkívül szép illusztrációkkal. Mindenki megtalálja benne a számítását, az is, aki hétvégenként kellemes kirándulások során szerzi be a finom alapanyagokat, de az is, aki egyszerűen az üzletből vásárolja meg a gombát. Van itt mindenféle recept, előétel, leves, főétel, de még desszert is az év minden időszakára. Amikor pedig hiány van az igazi erdei gombából, akkor a nyáron-ősszel eltett vagy szárított csemegét használhatjuk fel.
A gombás ételek csoportjait igazán szellemes és hasznos olvasmányok, gombaismertetők előzik meg.
Vissza