1.067.017

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tápszerek jelentősége és alkalmazása a csecsemőtáplálásban

Budapest
Kiadó: Egyesült Gyógyszer- és Tápszergyár N. V.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
A legmodernebb vizsgáló eljárások és kísérletek újból és újból igazolják azt a tényt, hogy az újszülöttnek minden tekintetben legmegfelelőbb tápláléka az anyatej. Sőt az is bizonyítottnak... Tovább

Előszó

Részlet:
A legmodernebb vizsgáló eljárások és kísérletek újból és újból igazolják azt a tényt, hogy az újszülöttnek minden tekintetben legmegfelelőbb tápláléka az anyatej. Sőt az is bizonyítottnak vehető, hogy a nyers lefejt női tej, - amennyiben bakteriológiai vonatkozásban sterilnek tekinthető - szintén felette áll bármilyen mesterséges tápláléknak.
A női tejnek az alábbi négy jellemző tulajdonsága az, amely a természetes táplálás helyét a tudományos megfigyelések kritikájában is megtartotta, sőt megerősítette:
1. Fajlagos és nemfajlagos immuntesttartalma. Ez tekinthető a női tej döntő biológiai értékének, s ezért jelent lényeges biológiai értékcsökkenést az, ha a női tejet felforraljuk vagy pasztőrizáljuk.
2. Fehérjéi human fehérjék és ezáltal maradéktalanul tartalmazzák az emberi test felépítéséhez szükséges aminosavakat.
3. Nativ állapotában sok lényeges kiegészítőanyagot is tartalmaz, feltéve az anya táplálkozásának komplett-voltát.
4. Anyatejtáplálás a növekedésnek azt a bizonyos ritmusát és menetét teszi lehetővé, amely az emberre optimális és nem maximális! Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tápszerek jelentősége és alkalmazása a csecsemőtáplálásban
Állapot:
880 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba