kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szaktudás Kiadó Ház |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 107 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-86170-1-2 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal illusztrált. |
Bevezetés | 7 |
A búzafajták minőségvizsgálata | 8 |
Esésszám a gyakorlatban | 12 |
Különböző agrotechnikai tényezők hatása a búzafajták minőségére | 17 |
Az egészséges táplálkozást szolgáló növényi alapanyagok beltartalmi értékének vizsgálata | 25 |
A különféle búzafajták teljes őrleményéből készült kenyér minősége kiegészítve különböző adalékokkal | 36 |
A száraztészta-kísérletek legújabb eredményei | 55 |
Sütőipari termékek, tésztafélék gazdagítása "természetes" kalciummal | 63 |
A szelén hatása az őszibúzafajták minőségére | 65 |
Összefoglalás | 95 |
Utószó | 100 |
Irodalom | 102 |