1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hungarian Cookbook

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: Boook Publishing
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 223 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-89382-3-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

ungarian cuisine has long been one of the most savoury cuisines in Europe. With its world-famous paprikás, gulyás and pörkölt, it has earned a reputation for being abundant, spicy and rather heavy. Hungárián cuisine, however, is much more than paprika or gulyás: it alsó offers a huge variety of soups, cheese, poultry, fish and fruits. It is, in fact, one of the richest cuisines in the world. The author of this book, Tamás Bereznay, has been the ambassador of Hungárián cuisine for many years. As the former chef of the state president, he knows exactly what foreign diplomats, royalty and aristocrats like about Hungárián cuisine. Bereznay has collected their favourite dishes in this beautiful cookbook, fii led with mouth-watering photographs and easy-to-make recipes (and yes, gulyás is alsó includedi).

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem