kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magánkiadás |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 11 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, rajzokkal illusztrálva. |
Előszó | 5 |
Bevezető | 7 |
A fagylalt története | 7 |
Tudnivalók a fagylaltról | 9 |
A fagylalt készítésének technológiai rendszerei | 11 |
Fagylalt készítése főzéssel | 14 |
A felhasználásra kerülő nyersanyagok és azok előkészítése | 14 |
Összemérés | 18 |
Főzés, hőkezelés | 18 |
Szűrés | 19 |
Egyneműsítés (homogenizálás) | 19 |
Előhűtés | 20 |
Pihentetés | 20 |
Fagyasztás | 21 |
Tárolás (utánfagyasztás) | 26 |
Fagylalt készítése fagylaltporból | 27 |
A fagylaltpor tárolása (raktározása) | 27 |
Összemérés és bekeverés | 28 |
Pihentetés | 29 |
Fagyasztás | 30 |
Fagylalt készítése stabilizált fagylaltsűrítményből | 31 |
Tárolás | 31 |
Összemérés, bekeverés | 31 |
Fagyasztás | 32 |
Fagylalt készítése konzervfagylaltból | 33 |
Tárolás | 33 |
Fagyasztás | 34 |
Parfé készítése | 35 |
Fagylalt-receptek, különlegességek | 38 |
Irodalomjegyzék | 60 |
Függelékek | 61 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.