kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Focus Vitalitás Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | Egészségkönyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-9469-14-9 |
Bevezetés | 3 |
A táplálkozás hatása a szív és keringési rendszer betegségeire | 5 |
A szív- és keringési rendszer betegségeiben szenvedők étrendje | 6 |
Ásványi anyagok | 8 |
Vitaminok | 16 |
Vérzsírok | 22 |
Miért fontosak a rostok? | 27 |
A nyersanyag-válogatás szempontjai | 31 |
Az alkalmazott konyhatechnológiai eljárások | 32 |
Az ételekről általában | 33 |
Receptek | 39 |
Levesek | 40 |
Húsételek | 44 |
Halételek | 56 |
Főzelékek, köretek | 60 |
Saláták | 63 |
Alapmártások | 67 |
Fűszeres krémek | 68 |
Édes és sós finomságok | 70 |
Mintaétlapok | 74 |