Fülszöveg
TANULD MEG Á HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE ÁZ ÁLÁPOKÁT, ÁZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS Á PÁLÁCKOZÁST -EBBŐL ÁZ IRÁNYÁDÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig"? A könyvben olvashatsz:
^^ A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepár-lókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
^^ A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
^^ A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a...
Tovább
Fülszöveg
TANULD MEG Á HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE ÁZ ÁLÁPOKÁT, ÁZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS Á PÁLÁCKOZÁST -EBBŐL ÁZ IRÁNYÁDÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig"? A könyvben olvashatsz:
^^ A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepár-lókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
^^ A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
^^ A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket.
A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz.
Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat. Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg.
Vissza