1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szeszfőzés házilag

Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 223 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-509-634-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


TANULD MEG Á HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE ÁZ ÁLÁPOKÁT, ÁZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS Á PÁLÁCKOZÁST -EBBŐL ÁZ IRÁNYÁDÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig"? A könyvben olvashatsz:
^^ A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepár-lókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
^^ A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
^^ A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a... Tovább

Fülszöveg


TANULD MEG Á HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE ÁZ ÁLÁPOKÁT, ÁZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS Á PÁLÁCKOZÁST -EBBŐL ÁZ IRÁNYÁDÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig"? A könyvben olvashatsz:
^^ A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepár-lókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
^^ A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
^^ A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket.
A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz.
Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat. Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Aaron Hyde

Aaron Hyde műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Aaron Hyde könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem