1.076.445

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szervezés és vezetés az élelmiszergazdaságban 1986/3-4.

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

VEZETÉS 3
Rovatvezető: Dr. Ivanics András:
Dr. Misi Sándor: Belső érdekeltségi rendszerek általánosítható tapasztalatai a
mezőgazdasági szövetkezetekben 3
Dr. Ivanics András: Az élelmiszergazdaság dolgozóinak kereseti és jövedelmi viszonyai 9
Dr. Csepely-Knorr András: A fejlesztések jövedelmezőségi számításainak új útjai 29
Dr. Horváth Miklós: Minőség a húsiparban: anyagban, eszközben, munkában 41
J. Hron: A csehszlovák mezőgazdasági vállalatok szervezeti rendszere fejlődési tendenciáinak vizsgálata 44
SZERVEZÉS 56
Rovatvezető: Edelényi Ottó:
Dr. Szilágyi Zsolt: A NIR technika húsipari alkalmazásának közgazdasági vonatkozásai 56
Fenyvesi Károly: Kiscsoportos érdekeltségi kísérlet a baksai Ezüstkalász Tsz-ben 70
Mundweil József: A madarasi Béke Termelőszövetkezetben működő
érdekeltségi rendszer 74
Rózsa Ernőné dr.: A vállalati szervezetek korszerűsítésének szükségessége és
lehetőségei 76
Kostyál Gábor: A szervezésfejlesztés ösztönzése a gabonaiparban 82
Annotáció 90
ELEKTRONIKA AZ ÉLELMISZERGAZDASÁGBAN 93
Rovatvezető: Dr.Merényi Ákos:
Maróti László - Thaly Kálmán: Optimális vetésterv készítése 93
Bálint János - Horváth Csilla: Ár-költség-fedezet-nyereség számítógéppel 100
ÉRDEKESSÉCEK KÜLFÖLDI SZAKLAPOKBÓL 104
Rovatvezető: Matula Judit:
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem