Kiadó: | Veszprémi Vegyipari Egyetem |
---|---|
Kiadás helye: | Veszprém |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 120 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
A laboratóriumi munka során leggyakrabban előforduló műveletek /összeállítandó/ | 6 |
Néhány egyszerű laboratóriumi eszköz és berendezés vázlatos rajza /előkészítendő feladat/ | 11 |
A fontosabb kationok osztálybeosztása | 17 |
Az I. a. osztály elválasztása és feldolgozása | 18 |
Az I. b. és II. osztály elválasztása és feldolgozása | 19 |
Az I. b. osztály feldolgozása | 19 |
A II. osztály feldolgozása | 22 |
Tömény sósavas módszer | 22 |
A III. osztály leválasztása és feldolgozása | 23 |
Néhány reakció a különböző jellegű változások felismerésére | 28 |
Reakciók | |
I. osztályú kationok | |
HCL csoport | |
Rézcsoport | |
II. osztályú kationok | |
III. osztályú kationok | |
IV. osztályú kationok | |
V. osztályú kationok | |
Elemzések | 114 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.