kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Gyógyszertudományi Kara |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 197 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Oxovegyületek | 333 |
Oxovegyületek fizikai tulajdonságai | 336 |
Oxovegyületek előállítása | 339 |
Oxovegyületek kémiai tulajdonságai | 343 |
Fontosabb karbonilvegyületek | 356 |
Dioxo vegyületek | 356 |
1,2-dioxo vegyületek | 360 |
1,3-dioxo vegyületek | 363 |
1,4-dioxo vegyületek | 366 |
Telítetlen oxovegyületek | 367 |
Ketének | 368 |
Alfa - Béta-telítetlen oxovegyületek | 370 |
Kinonok | 373 |
Konokok előállítása | 374 |
Kinonok kémiai tulajdonságai | 375 |
Fontosabb kinonok | 377 |
Hidroxi-oxovegyületek | 382 |
Hidroxi-oxovegyületek előállítása | 383 |
Hidroxi-oxovegyületek kémiai tulajdonságai | 383 |
Fenolaldehidek és fenolketonok | 388 |
Szénhidrátok | 389 |
Monoszacharidok | 390 |
Monoszacharidok téralkata | 399 |
Monoszacharidok kémiai tulajdonságai | 400 |
Legfontosabb monoszacharidok | 403 |
Diszacharidok | 406 |
Fontosabb diszacharidok | 407 |
Poliszacharidok | 409 |
Karbonsavak | 412 |
Karbonsavak nevezéktana | 413 |
Karbonsavak fizikai tulajdonságai | 415 |
Karbonsavak előállítása | 417 |
Karbonsavak kémiai tulajdonságai | 421 |
Karbonsavhibridek-karbonsavkloridok | 431 |
Karbonsavészterek | 433 |
Karbonsavamidok | 435 |
Legfontosabb monokarbonsavak és szaármazékaik | 438 |
Telítetlen monokarbonsavak | 442 |
A telítetlen monokarbonsavak kémiai tulajdonságai | 443 |
Fontosabb telítetlen karbosnsavak | 445 |
Halogénkarbonsavak | 449 |
Halogénkarbonsavak előállítása | 450 |
Halogénkarbonsavak kémiai tulajdonságai | 452 |
Hidroxi karbonsavak | 454 |
Hidroxikarbosnsavak előállítása | 455 |
Hidroxikarbonsavak kémiai tulajdonságai | 458 |
Fontosabb hidroxikarbosnsavak | 460 |
Oxokarbonsavak | 465 |
Oxokarbonsavak előállítása | 466 |
Oxokarbonsavak kémiai tulajdonságai | 468 |
Fontosabb oxokarbonsavak | 474 |
Szulfo- és nitrokarbonsavak | 475 |
Dikarbonsavak | 477 |
Dikarbonsavak előállítása | 478 |
Dikarbonsavak kémiai tulajdonságai | 480 |
Fontosabb dikarbonsavak és származékaik | 483 |
Malonészter-szintézisek | 484 |
Hidroxidikarbonsavak | 489 |
Olefindikarbonsavak | 494 |
Aminosavak | 495 |
Aminosavak fizikai tulajdonságai | 498 |
Aminosavak előállítása | 500 |
Aminosavak kémiai tulajdonságai | 503 |
Peptidek | 509 |
Peptidek szintézise | 510 |
Védett aminosavak előállítása | 512 |
A peptidkötés kiépítése | 514 |
Fehérjék | 523 |
Egyszerű fehérjék | 526 |
Összetett fehérjék | 526 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.