1.059.756

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szerkezetvizsgálati módszerek és alkalmazásuk az élelmiszeriparban

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés1
A szerkezetvizsgálatok elméleti alapjai3
A szerkezet, mint a vállalati stratégiai, középtávú és éves tervek megvalósításához szükséges eszközök3
A szerkezet, mint a vállalati hatékonyság fejlesztésének eszköze5
A szerkezet típusai, a szerkezetvizsgálat szintjei és ezek kölcsönös összefüggései9
A szerkezet típusai, a fogalmak tartalma9
Szerkezetvizsgálati szintek12
A feldolgozás szintjei14
Az anyagátalakítási folyamat vizsgálata14
A feldolgozási folyamat szintjei18
Az anyagátalakulás folyamatának vizsgálata26
A szerkezet egységei30
Az élelmiszeripar termelési ágai szakágazatonként35
Az élelmiszeripar fontosabb termékei40
Szerkezetvizsgálati módszerek és alkalmazásuk bemutatása konkrét példákkal66
Az ágazati szerkezetvizsgálat fontos követelményei66
A szakágazat szerkezetvizsgálat módszere, alkalmazása. A vizsgálat fontosabb eredményei67
A szakágazati szerkezetvizsgálat módszere67
Idősorok vizsgálata67
A szerkezetvizsgálatokat befolyásoló tényezők jövőbeni várható alakulásából a szerkezetváltozásra levonható következtetések70
A feldolgozási folyamat elemzése74
Az élelmiszeripari termelési ágak besorolása80
Az élelmiszeripari szakágazati szerkezetvizsgálat kérdésrendszere81
Az élelmiszeripari szakágazati szerkezetvizsgálat fontosabb eredményei84
A szakágazati szerkezetvizsgálat forgatókönyve87
Termelési szerkezetvizsgálati módszerek és alkalmazásuk. A vizsgálat eredményei87
A termelési szerkezetvizsgálat módszere87
A termelési szerkezet ágazati szintű vizsgálata és minősítése90
A termelési szerkezet szakágazati szintű vizsgálata és minősítése92
A mennyiségi, illetve a minőségi fejlődést biztosító gyártási ágak elkülönítése94
A termelési ágak kapcsolati pontjainak meghatározása95
A piaci lehetőségek vizsgálata feldolgozási szintenként97
Az élelmiszeripar termelési ágainak fejlesztési besorolása az elvégzett termelési szerkezetvizsgálat alapján100
A termelésszerkezet vizsgálat forgatókönyve104
A termékszerkezet vizsgálat két módszerének ismertetése. A prognosztikus jellegű módszer alkalmazásának és a vizsgálat eredményeinek bemutatása105
A termékszerkezet vizsgálat prognosztikus, jövőbemutató jellegű módszere, alkalmazása és a vizsgálat eredménye106
A termékszerkezet vizsgálat kérdésrendszere113
Kitöltési utasítás és magyarázat a termékszerkezet vizsgálati és minősítő módszer kérdésrendszeréhez126
Az élelmiszeripari termékszerkezet vizsgálattal kapcsolatos feladatok135
A termékszerkezet vizsgálat forgatókönyve136
A prognosztikus jellegű termékszerkezet vizsgálat fontosabb eredményei137
Termékszerkezet vizsgálat súlyozott pontszámozással176
Közvetlenül felhasznált irodalom
Melléklet

Dr. Persőtzy Mihály

Dr. Persőtzy Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Persőtzy Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szerkezetvizsgálati módszerek és alkalmazásuk az élelmiszeriparban

Könyvtári könyv volt.

Állapot: Közepes
1.680 Ft
670 ,-Ft 60
10 pont kapható
Kosárba