kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szerzői magánkiadás |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
Oldalszám: | 293 oldal |
Sorozatcím: | Magyar gombáskönyvek és képek |
Kötetszám: | 1 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 14 cm x 10 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | 50 színes képpel és 50 szövegközti ábrával. Felülvizsgálták dr. Mágocsy-Dietz Sándor egyetemi tanár és dr. Moesz Gusztáv magyar nemzeti muzeumi osztályigazgató. Kiadta a szerző a M. kir. Földmivelésügyi Minisztérium támogatásával. Nyomtatta a Magyar királyi állami nyomda. |
Állatok etetése g.-val | 237 |
Bádogdobozban konzerválás | 230 |
Befőzése g.-nak | 230 |
Befőző fazék | 230 |
Befőző hőmérő | 230 |
Bernátsky Jenő dr. | 253 |
Betűsoros jegyzék, latin | 275 |
Betűsoros jegyzék, magyar | 259 |
Borban főtt gomba | 216 |
Cukros g. | 235 |
Cserey Adolf dr. könyve | 253 |
Csomagolása gombáknak | 258 |
Ecetes g. | 217 |
Egyszerű gombásétel | 212 |
Eltartása (konzerválása) g.-nak | 230 |
Élvezhetetlen g. | 199 |
Értékesítése g.-nak | 196 |
Ételreceptek g.-hoz | 211 |
Extrakt (g. kivonat) | 234 |
Fekete Lajos könyve | 253 |
Főzelék g.-ból | 215 |
Friss g. elkészítése | 211 |
Füstölt g. | 235 |
Gomba meghatározás | 9 |
Gombarendészet | 249 |
Gombásételek eltartása | 230 |
Gombatojás (ételrecept) | 213 |
Gyanús gombák | 199 |
Győrffy István dr. | 253 |
Gyűjtése földalatti g.-nak | 208 |
Gyűjtése földfeletti g.-nak | 205 |
Hazslinszky Frigyes munkái | 253 |
Hollós László dr. művei | 254 |
Irodalom (gombászati) | a253 |
Istvánffi Gyula dr. műve | 255 |
Kalchbrenner Károly | 255 |
Kivonat (extrakt) g.-ból | 234 |
Konzerválása g.-nak | 230 |
Közvélemény és a g. | 22 |
Latin névjegyzék | 275 |
Leforrázása a g.-nak | 196 |
Lemezalakok | 21 |
Legegyszerűbb elkészítése g.-nak | 212 |
Lorinser Frigyes Vilmos | 255 |
Leves g.-ból | 214 |
Mágocsy-Dietz Sándor dr. | 256 |
Magyar szakkönyvek | 253 |
Meghatározása g.-nak | 9 |
Mérges g. | 198 |
Mérgezéskor tennivaló | 200 |
Moesz Gusztáv dr. | 257 |
Német szakkönyvek | 256 |
Névjegyzék, latin | 275 |
Névjegyzék, magyar | 259 |
Nyersen ehető g. | 211 |
Olajos g. | 236 |
Pirítóskenyér vagdalt g.-val | 214 |
Por (gombapor) | 228 |
Rajzok nagysága | 21 |
Recept g. mérgezés esetére | 200 |
Rizikesaláta | 217 |
Rizskásás g. | 215 |
Rövidítések magyarázata | 19 |
Saláta g.-ból | 216 |
Saláta rizikéből | 217 |
Schulzer István műve | 256 |
Siettetése a g. elkészítésének | 211 |
Sózott g. | 229 |
Sterilizálása g.-nak | 231 |
Szakintézetek | 257 |
Szakkifejezések | 19 |
Szakkönyvek | 253 |
Szárítása g.-nak | 220 |
Szarvas g. felhasználása | 218 |
Szarvas g. főzve | 218 |
Szarvas g. sült | 218 |
Szarvas g. papírzacskóban sütve | 218 |
Szarvas g.-ról vegyes tudnivalók | 219 |
Tenyésztése, gombának | 239 |
Tudományos gombászat | 253 |
Üvegedényben konzerválás | 230 |
Vagdalt gombával pirítóskenyér | 214 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.