Fülszöveg
A Személyre szabott táplálkozás korszakalkotó kézikönyv, amiből megtudhatjuk, miért nem működnek az egy kaptafára készült étrendek. Manapság a táplálkozás és az egészség területén elterjedt feltételezéseket általános érvényű igazságnak tekintjük: a káposzta jó, a fagylalt egészségtelen. Ám dr. Segal és dr. Elinav kutatásai egyértelműen bebizonyították, hogy ugyanazok az ételek különbözőképpen hatnak az egyes emberekre - ami egészséges az egyiknek, az egészségtelen a másiknak. A szerzők egyetlen tollvonással idejét múlttá tették az összes egyetemesnek tekintett táplálkozási programot, és e kötettel olyan eszközt adtak a kezünkbe, amellyel mi magunk alakíthatjuk ki egyéni táplálkozási módszereinket, ha figyelembe vesszük, kedvenc ételeink milyen hatással vannak ránk.
A kutatásokon alapuló, korszakalkotó program teljesen megváltoztatja az emberek életét. A személyre szabott táplálkozás az emberiség jövője.
A Személyre szabott táplálkozás tudományos, de egyben közérthető kézikönyv,...
Tovább
Fülszöveg
A Személyre szabott táplálkozás korszakalkotó kézikönyv, amiből megtudhatjuk, miért nem működnek az egy kaptafára készült étrendek. Manapság a táplálkozás és az egészség területén elterjedt feltételezéseket általános érvényű igazságnak tekintjük: a káposzta jó, a fagylalt egészségtelen. Ám dr. Segal és dr. Elinav kutatásai egyértelműen bebizonyították, hogy ugyanazok az ételek különbözőképpen hatnak az egyes emberekre - ami egészséges az egyiknek, az egészségtelen a másiknak. A szerzők egyetlen tollvonással idejét múlttá tették az összes egyetemesnek tekintett táplálkozási programot, és e kötettel olyan eszközt adtak a kezünkbe, amellyel mi magunk alakíthatjuk ki egyéni táplálkozási módszereinket, ha figyelembe vesszük, kedvenc ételeink milyen hatással vannak ránk.
A kutatásokon alapuló, korszakalkotó program teljesen megváltoztatja az emberek életét. A személyre szabott táplálkozás az emberiség jövője.
A Személyre szabott táplálkozás tudományos, de egyben közérthető kézikönyv, amely új utat mutat abban, hogyan gondolkodjunk a táplálkozási tanácsokról és a gyakorlatban használatos eszközökről. A könyv révén megismerhetjük:
• a tudományt, ami az egészségünket jellemző válság mögött van,
• az egészséggel kapcsolatos tévhiteket,
• a mikrobiom fontosságát,
• a vércukor működését,
• hogyan szabályozható a vércukorszint az étrend és az életmód befolyásolásával,
• hogyan alakítsa ki mindenki a saját, személyre szabott étrendjét.
Vissza