Fülszöveg
Hiánypótló munka a vendéglátás szakirodalmában. Olvasmányos összefoglalója vendéglátásunk, gasztronómiánk, borkultúránk mindazon ismeretének, melyet illik tudni mindazoknak, akik a vendéglátást, mint Vendég veszik igénybe. Középpontba helyezi a vendéglátást, mint az élet örömeinek és a mindennapok szebbé tételének egyik fontos összetevőjét. A könyv ezért érdeklődésre tarthat számot úgy a vendég, mint a vendéglátó szakember szempontjából. Eligazodást és segítséget nyújt eme életminőséget és örömet okozó szakma művelőinek és nem utolsó sorban élvezői részére is.
Károvits Tamás a Fővárosi Önkormányzat Kereskedelmi és Turisztikai Bizottságának tagja:
A vendéglátás története, hagyományai, kulturális kapcsolatai, szépsége iránt érdeklődők számára kellemes, érdekes olvasmány, amelyhez egyébként az ember szívesen visszalapoz időnként. Hiánypótló olvasmánynak is tartom.
Dr. Niklai Ákos a Kárpátia étterem igazgatója:
Szeleczky Antal könyve nemcsak a vendéglátóknak, hanem a vendéglátást...
Tovább
Fülszöveg
Hiánypótló munka a vendéglátás szakirodalmában. Olvasmányos összefoglalója vendéglátásunk, gasztronómiánk, borkultúránk mindazon ismeretének, melyet illik tudni mindazoknak, akik a vendéglátást, mint Vendég veszik igénybe. Középpontba helyezi a vendéglátást, mint az élet örömeinek és a mindennapok szebbé tételének egyik fontos összetevőjét. A könyv ezért érdeklődésre tarthat számot úgy a vendég, mint a vendéglátó szakember szempontjából. Eligazodást és segítséget nyújt eme életminőséget és örömet okozó szakma művelőinek és nem utolsó sorban élvezői részére is.
Károvits Tamás a Fővárosi Önkormányzat Kereskedelmi és Turisztikai Bizottságának tagja:
A vendéglátás története, hagyományai, kulturális kapcsolatai, szépsége iránt érdeklődők számára kellemes, érdekes olvasmány, amelyhez egyébként az ember szívesen visszalapoz időnként. Hiánypótló olvasmánynak is tartom.
Dr. Niklai Ákos a Kárpátia étterem igazgatója:
Szeleczky Antal könyve nemcsak a vendéglátóknak, hanem a vendéglátást szerető embereknek, a vendégeknek szól. A mű - többek között - olyan értékes, ritka információkat tartalmaz, melyeket sok helyről kellett volna összegyűjteni. Képet kap az olvasó, a részletes történelmi áttekintéstől napjainkig, példákkal illusztrálva, közérthetően, a szakmaiságot és a vendég oldalt érintve egyaránt.
Dömötör Miklós a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség alelnöke:
Figyelmesen végigolvastam könyvét, melyet megfelelő szakmai igényességgel és kitűnő stílusban állított össze. Amennyiben gasztronómiai fogalomtárnak szánta, melyből a tanult kollégák és a műkedvelők gyors alapinformációt kaphatnak, úgy tökéletesen megfelel a célnak.
Matisa Carlo a Goumet magazin kiadója:
Az "Ezerarcú vendéglátás" európai megközelítése, újszerű rendszerezése a könyv. Ahol nemcsak a tények fontosak, hanem az emberi kapcsolatok is. A könyv kulturtörténeti sokszínűsége garancia a kellemes időtöltésre, mely nemcsak a különböző gasztronómiai korokba enged bepillantást. A könyv rávilágít a Vendéglátóipar tényszerűségeire, értékeinek megőrzésére, azáltal, hogy a Vendéget tisztelni, becsülni, érdekeit és kultúráját óvni kell.
Vissza