kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Medicina Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 180 oldal |
Sorozatcím: | Diétáskönyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-241-370-9 |
Előszó | 9 |
Alapvető tudnivalók | 10 |
A betegség és a diéta kapcsolata | 14 |
Mit szabad és mit nem szabad Önnek fogyasztania? | 18 |
Drága-e az Ön diétás étkezése? | 25 |
Tanácsok a diétás ételek elkészítéséhez | 32 |
Befőzés | 38 |
A tápanyagtáblázat használata | 40 |
Mintaétrendek | 42 |
Rostdús étrend napi 15-30 g rosttartalommal | 42 |
Receptek | 56 |
A receptek alkalmazásához szükséges általános tudnivalók | 56 |
Levesek | 57 |
Húsok | 80 |
Pudingok, felfújtak, rántott főzelékek | 101 |
Tojásételek - előételek | 109 |
Rakott - töltött ételek | 112 |
Főzelékek | 123 |
Mártások | 134 |
Köretek | 139 |
Saláták | 146 |
Tészták, gyümölcskészítémények, italok | 157 |
Az élelmianyagok nyersrost-tartalma 100 g-ra vonatkoztatva | 175 |
Az élelmianyagok tisztítási vesztesége | 175 |
Rostban dús élelmiszeripari termékek energia- és tápanyagértékei 100 g termékben | 176 |
Irodalom | 177 |
Ételmutató | 179 |