1.060.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Korszerű konyhai gépek

Vendéglátóipari Továbbképző Tanfolyamok

Szerző
Lektor

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 118 oldal
Sorozatcím: Vendéglátóipari továbbképző tanfolyamok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 630 példányban. Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Első rész: ÁLTALÁNOS ALAPFOGALMAK ....................................2
I. fejezet: A gépesítés jelentősége a vendéglátóiparban ......................................2
II. fejezet: á gépesítés jelene és jövője ....................4
III. fejezet: Munkavédelmi, tűzrendésze ti, higiéniai előírások................9
Második rész: KONYHAI FELDOLGOZÓGÉPEK ............................16
IY. fejezet: Zöldség- és földeséin előkészítő gépek 16
V. fejezet: Hús előkészitő gépek ...................18
1. Egyfázisú hús örlőgépek..............18
2. Hússzövő gép....................... 20
3. Gyorsvágógép /kutter/ ............................22
4. Felvágott szeletelő gép............23
Biserba hús előkészitő gépek ........ 24
VI. fejezet: Egyetemes konyhagép és segédgépei ..... 25
1. KX-1C0 típusú kiskonyhagép ......... 26
2. MA-63 típusú motorikus alapgép ..... 26
Segédgépek .........................27
3. MA-750 típusú motorikus alapgép .... 35
4. EK-1000 típusú egyetemes konyha
8lapgép .......................................36
Segédgépek ...........................37
5. EK-2000 típusú nagy teljesítményű egyetemes konyhagép ...................43
Harmadik rész: A KONYHA HŐKÖZLŐ BERENDEZÉSEI ............45
Hazai hőközlő berendezések ......................45
VII. fejezet: Tűzhelyek............................45
VIII. fejezet: Sütőkemencék .................................48
IX. fejezet: Főzőzsámolyok ..............................53
X. fejezet: Ételfőző üstök......... 56
XI. fejezet: Sütő-főző készülékek ................. 59
1. Olajgyorssütő .................... 60
2. Sütőserpenyő ........ 62
5. Roston sütő, nyárson sütő 62
4* Sütőlap........................... 64
5. Virslifőző .........................65
XII. fejezet: Tálalóberendezések............ 66
1. Vízmedencés ételmelegentartó ........ 66
2. Tálalóasztal...............................67
3. Tálalópult ................................................68
XIII. fejezet: önkiszolgáló pultok..................69
1. Önkiszolgáló melegpult .......69
2. Önkiszolgáló pultsor ............. 70
B/ Külföldön gyártott hőközlő berendezések ......... 71
XIV. fejezet: Grillsütők...................................72
aV. fejezet: Mikrohullámú berendezések ................... 74
XVI. fejezet: Automatizált konyhák 75
1. Ascobloc program .............................76
2. A Juno-Contimet rendszer automatái 76
3. Voss automaták........................85
4. Counterline berendezések ..............85
Negyedik rész: HŰTŐBERENDEZÉSEK ........................................85
XVII. fejezet: Hatókamrák....................................................85
Szétszedhető hűtőkamra................85
2. Szétszedhető mély hűtőkamra ........ 86
XVIII* fejezet: Hűtőszekrények gépi hűtéssel ....... 86
Felhasznált irodalom.... 88

Székely György

Székely György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Székely György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem