A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Értékesítési ismeretek I.

A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára

Szerző
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 280 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Második változatlan kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános tudnivalók
Bevezető3
A vendéglátóipar célja és feladata7
A vendéglátóipar termelőüzemei13
A raktárak14
Az előkészítők15
A műhelyek16
Az expedíció17
A mosogatók18
A szociális helyiségek19
Az adminisztrációs helyiségek19
A vendéglátóipar értékesítő üzletei21
Az étterem-vendéglő jellegű üzletek22
A cukrászda-eszpresszó jellegű üzletek25
A büfé-bisztró jellegű üzletek26
Az italt értékesítő üzletek27
Szálloda jellegű üzletek29
Szórakoztató üzletek29
Személyi és üzemi higiénia, balesetelhárítás31
A mikroorganizmusok31
Személyi higiénia34
Üzemi higiénia38
Balesetelhárítás41
A vendéglátóipari eladókkal szemben támasztott követelmények46
Az eladóval szemben támasztott szakmai követelmények46
Az eladó személyével kapcsolatos követelmények51
Vendégeink58
A cukrászkészítmények értékesítése
A cukrászda-eszpresszó jellegű üzletek64
Az üzlettípus64
Az üzlet külső képe65
Az üzlet helyisége67
Az értékesítő helyiség belső kiképzése75
Az értékesítő helyiségek fajtái77
Összefoglalás80
Az üzlet eszközei81
Az üzlet berendezése, bútorzata81
Az üzlet felszerelési tárgyai85
A felszerelési tárgyak anyaga (olvasmány)86
A felszerelési tárgyak fajtái93
Gépi berendezések131
Összefoglalás155
A cukrászsütemények157
A cukrászsütemények nyers- és járulékos anyagai157
A cukrásztészták159
Töltelékek és bevonóanyagok167
A cukrászsütemények fajtái171
A cukrászsüteményekre vonatkozó minőségi követelmények213
Összefoglalás216
A hidegcukrászat készítményei220
A fagylalt fogalma és jelentősége220
A fagylalt típusai234
A fagylalt gyártása236
A fagylaltkészítésre vonatkozó higiéniai előírások245
A fagylalt minőségi követelményei247
Parfék, pohárkrémek249
Összefoglalás251
Az eladó értékesítő munkája252
Az eladó felkészülése a vendég fogadására252
A vendégek tájékoztatása255
A vendégek kiszolgálásának módszerei257
A cukrászsütemények értékesítése258
A fagylalt értékesítése262
A fagylalt értékesítésére vonatkozó higiéniai előírások263
A pénztárgép kezelése266
Felhasznált irodalom275

Székely György

Székely György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Székely György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem