kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Algavit |
---|---|
Kiadás helye: | Dunaújváros |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 151 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Balogh Gyula Bogumil szerző által dedikált példány. |
Vőlegényleves | 14 |
Töltött zellergumó Roskáné módra | 14 |
Zellerköret | 14 |
Zellerpüré | 15 |
Zellerkocsonya | 15 |
Zelleres kotlett | 15 |
Kapros zellersaláta | 16 |
Vőlegényital készítése | 16 |
Menyasszonyital | 17 |
Golyhói készítése | 18 |
Rákkal töltött palacsinta | 19 |
Gombás rétes | 20 |
Bundában sült levelek | 21 |
Gyümölcskenyér | 21 |
Zsályás kecsketúrós lepény | 22 |
Muskátlileveles piskóta | 23 |
Libaparéjleves | 37 |
Libaparéj-főzelék | 38 |
Libaparéj-pogácsa | 38 |
Libaparéj-galuska | 38 |
Fekete nadálytő | 38 |
Zöldséges nadálytő | 39 |
Nadálytő bundában | 39 |
Nadálytő burgonyában | 39 |
Halvány acat | 39 |
Acatpüré | 40 |
Acatfejek mártásban | 40 |
Speciális mártás acatbimbóhoz, Gedony Gizi módra | 40 |
Kerekrepkény | 41 |
Kerekrepkény-körözött | 41 |
Bundás repkény | 41 |
Közönséges bakszakáll | 41 |
Bakszakállfőzelék | 42 |
Bakszakállomlett | 42 |
Bakszakállgulyás | 42 |
Disznóporcsin | 42 |
Porcsinsült | 42 |
Martilapu | 42 |
Martilapu burgonyafőzelék | 43 |
Martilapuval töltött karalábé | 43 |
Húsos martilapulevél | 43 |
Mezei sóska | 43 |
Habart korhelyleves | 44 |
Nagy útifű | 44 |
Útifűgombóc | 44 |
Gyermekláncfű | 44 |
Pitypangfőzelék | 45 |
Kecskesült tepsin | 45 |
Kecsketokány gombával | 51 |
Kecskehús paradicsomos mártásban | 51 |
Tündérleves Gida módra | 51 |
Kecsketúrós pogácsa | 52 |
Gombás kecsketúró fánk | 52 |
Gombamártás | 53 |
Ürgepörkölt | 53 |
Ürge nyárson | 57 |
Ürge tepsiben | 58 |
Rántott pacsirta | 63 |
Seregély- és verébpörkölt készítése | 82 |
Gombás csigapörkölt | 82 |
Vízisikló ecetben | 82 |
Kukoricaleves | 88 |
Mézes kukoricakenyér | 88 |
Kecsketútós kukoricagombóc | 89 |
Édes kukoricagombóc | 89 |
Kukoricafelfújt | 90 |
Kukoricakása | 90 |
Kukorica galuska | 90 |
Puliszka | 91 |
Görhe | 91 |
Töltött tök kapormártással | 117 |
Töltött tök gombával | 118 |
Babpörkölt | 118 |
Káposztás puliszka | 118 |
Csaláncsipetke | 119 |
Nagy csalán - Urtica dioica | 119 |
Csaláncsontleves | 120 |
Csaláncsúcsleves | 120 |
Kapros szalonnás csalánleves | 120 |
Csalánfőzelék | 120 |
Csalánfasírt | 121 |
Bodzalikőr | 121 |
Kökénykocsonya | 121 |
Kökény likőr | 121 |
Erdeiszeder-likőr | 122 |
Erdeiszederszörp | 122 |
Erdeiszederdzsem | 122 |
Erdeiszeder-ecet készítése | 123 |
Erdeiszeder-lekvár | 123 |
Erdeiszederlé | 123 |
Zöld dió mézben | 123 |
Zöld dió rumban | 124 |
Gombás palacsinta | 129 |
Gombás rakott palacsinta | 129 |
Gombával töltött burgonyás gombóc | 130 |
Töltött gomba magyarosan | 130 |
Gombagulyás | 130 |
Savanyú gombatokány | 131 |
Gombával töltött paradicsom | 131 |
Gombával töltött derelye | 131 |
Gombás kocka | 131 |
Lecsós gomba | 132 |
Békacomb gombával | 138 |
Tojással töltött gomba | 139 |
A gomba szárítása | 139 |
A gomba nedves tartósítása | 140 |
A gomba sós tartósítása | 141 |
A gomba köménymagos tartósítása | 141 |
A gomba tartósítása zsírban | 141 |
A gomba olajos tartósítása | 142 |
A gomba tartósítása hagymával, zsírban | 142 |
A gomba rövid időre történő tartósítása | 142 |
A gomba fogyasztása | 143 |
A gomba ecetes tartósítása | 143 |
A gombaliszt készítése | 143 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.