kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Athenaeum |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 373 oldal |
Sorozatcím: | Igazi Magyar Konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | A címlap hiánya miatt a könyvészeti adatok hiányosak. Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva. Az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája nyomása. |
Első szakasz | |
Levesek | 5 |
Bőjti és rántott levesek | 16 |
Második szakasz | |
Előételek (Assiettek.) | 22 |
Harmadik szakasz | |
Marhahús | 41 |
Negyedik szakasz | |
Meleg, hideg és tésztákra való mártások | 46 |
Ötödik szakasz | |
Főzelékek | 54 |
A marhahús különféle készítésmódja | 68 |
Borjú-, ürü-, bárány- és sertéshús különféle készítésmódjáról | 79 |
Ürühús-készítmények | 87 |
Bárányhús-készítmények | 90 |
Sertéshús-készítmények | 92 |
Hatodik szakasz | |
Szárnyas állatok | 97 |
Hetedik szakasz | |
Vadak | 109 |
Nyolczadik szakasz | |
Halak | 120 |
Kilencedik szakasz | |
Hideg-, meleg-, tál- és apró pástétomok | 138 |
Tizedik szakasz | |
Kolbászok és hurkák | 144 |
Tizenegyedik szakasz | |
Sültek (Pecsenyék) | 146 |
Tizenkettedik szakasz | |
Saláták | 154 |
Tizenharmadik szakasz | |
Párolt gyümölcs-saláták (Compótok) | 160 |
Tizennegyedik szakasz | |
Tésztaneműek. Meleg és hideg tészták | 164 |
Kochok | 180 |
Puddingok | 190 |
Kochok- és puddingokra való habok (chaudeau) | 194 |
Rétesek | 195 |
Bélesek | 202 |
Élesztős tészták | 204 |
Zsírban sült tészták | 230 |
Íróvajas tészták | 235 |
Omlós-tészták | 240 |
Tizenötödik szakasz | |
Torták | 246 |
Piskóta-tészták | 267 |
Kétszersültek | 269 |
Czukros ívek | 271 |
Mandolás sütemények, szeletek és ostyák | 274 |
Tizenhatodik szakasz | |
Kocsonyák és parfaitek | 290 |
Tizenhetedik szakasz | |
Krémek és tajhabok | 299 |
Tizennyolczadik szakasz | |
Fagylaltok | 305 |
Tizenkilenczedik szakasz | |
Meleg és hideg italok | 310 |
Huszadik szakasz | |
Czukor-gyümölcsök | 314 |
Befőtt gyümölcsök | 317 |
Zselék és lekvárok (marmalade) | 321 |
Eczetbe csinált gyümölcs és zöldség | 333 |
Egyéb hasznos tudnivalók | 338 |
Huszonegyedik szakasz | |
A fölszeldelésről | 330 |
A modern asztal terítése | 341 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.