kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szerzői magánkiadás |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 165 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Előszó | 7 |
A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, avagy néhány gyakorlati tanács | 9 |
Csirke (csibe, jérce) | 11 |
Levesek aprólékból | 12 |
Levesek és egytálételek egész csirkéből | 20 |
Főételek aprólékból | 25 |
Főételek csirkemájból | 28 |
Főételek csirkecombból | 35 |
Főételek csirkemellből | 41 |
Pirított, sült és mártásos csirkék | 54 |
Töltött csirkék | 86 |
Vendégváró hideg ételek | 92 |
Tésztás csirkék | 99 |
Tyúk | 101 |
Levesek | 101 |
Főételek | 104 |
Kakas | 108 |
Főtt, párolt és vagdalt kakasételek | 108 |
Pulyka | 113 |
Ételek pulykaaprólékból és pulykamájból | 113 |
Sült, párolt és vagdalt pulykamellételek | 115 |
Töltött pulykák | 120 |
Kacsa | 123 |
Sült, párolt és töltött kacsák | 123 |
Liba | 137 |
Főételek libaaprólékból | 137 |
Főételek libamájból | 143 |
Főételek libacombból | 147 |
Főételek libamellből | 151 |
Sült és töltött libák | 154 |
Fél órán belül elkészíthető ételek | 161 |
Betűrendes tárgymutató | 162 |