kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 180 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-232-271-1 |
Előszó | 7 |
A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, avagy néhány gyakorlati tanács | 9 |
Háziszárnyasok | |
Csirke (csibe, jérce) | 15 |
Levesek aprólékból | 16 |
Levesek és egytálételek egész csirkéből | 23 |
Főételek aprólékból | 27 |
Főételek csirkemájból | 30 |
Főételek csirkecombból | 35 |
Főételek csirkemellből | 40 |
Pirított, sült és mártásos csirkék | 51 |
Töltött csirkék | 77 |
Vendégváró hideg ételek | 82 |
Tésztás csirkék | 87 |
Tyúk | 89 |
Levesek | 89 |
Főételek | 92 |
Kakas | 95 |
Főtt, párolt és vagdalt kakasételek | 95 |
Kappan | 100 |
Sült és párolt kappanételek | 100 |
Pulyka | 103 |
Ételek pulykaaprólékból és pulykamájból | 103 |
Sült, párolt és vagdalt pulykamellételek | 105 |
Töltött pulykák | 110 |
Kacsa | 112 |
Sült, párolt és töltött kacsák | 113 |
Liba | 123 |
Főételek libaaprólékból | 124 |
Főételek libamájból | 128 |
Főételek libacombból | 131 |
Főételek libamellből | 134 |
Sült és töltött libák | 137 |
Házigalamb | 139 |
Levesek | 139 |
Főételek galambhúsból | 140 |
Gyöngytyúk | 144 |
Sült, főtt, párolt és töltött gyöngytyúk | 144 |
Grillezett háziszárnyasok | 147 |
Vadszárnyasok | |
Fácán | 154 |
Levesek | 154 |
Sült, párolt és töltött fácánok | 156 |
Fogoly | 162 |
Sült, párolt foglyok | 162 |
Fürj | 165 |
Fürj- és fürjtojásételek | 165 |
Vadkacsa | 169 |
Főtt, párolt és sült vadkacsák | 169 |
Vadliba | 172 |
Süld vadlibák | 172 |
Szalonka | 174 |
Sült és párolt szalonkák | 174 |
Fél órán belül elkészíthető ételek | 176 |
Betűrendes tárgymutató | 176 |
Irodalom | 180 |