1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szárnyasokból készült ételek

130 ételrecept

Nyíregyháza
Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: B & W szakácsfüzetek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A baromfihús könnyen emészthető, ízletes és tápláló. Húsuk színe szerint fehér húsú és sötét húsú háziszárnyasokat különböztetünk meg. A kevés festékanyagot tartalmazó, fehér húsok könnyebben... Tovább

Előszó

A baromfihús könnyen emészthető, ízletes és tápláló. Húsuk színe szerint fehér húsú és sötét húsú háziszárnyasokat különböztetünk meg. A kevés festékanyagot tartalmazó, fehér húsok könnyebben emészthetők, mint a több festékanyagot tartalmazó, ízletesebb, sötétebb húsok.
Fehér húsú háziszárnyas a csibe, a csirke, a jérce, a kappan, a tyúk, a kakas, a pulyka és a házigalamb. Sötét húsú háziszárnyas a liba, a kacsa és a gyöngytyúk. Vissza

Tartalom

Ismerkedjünk a szárnyasokkal3
Csirke, jérce, tyúk, kakas6
Levesek6
Sütve, párolva, lerakva9
Csirkemellből készül21
Csirkecombreceptek25
Mire jó az egészség?26
Hideg fogások30
Gyöngytyúk32
Kacsa35
Liba39
Pulyka44
Galamb46
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szárnyasokból készült ételek
Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba