Előszó
A különféle módon elkészített szárnyasok mind táplálkozástudományi, mind konyhaművészeti szempontból megfelelnek a legmagasabb igényeknek, mert ízeletes, fehérjében gazdag, nagyon változatos és...
Tovább
Előszó
A különféle módon elkészített szárnyasok mind táplálkozástudományi, mind konyhaművészeti szempontból megfelelnek a legmagasabb igényeknek, mert ízeletes, fehérjében gazdag, nagyon változatos és viszonylag olcsó ételek főzhetők belőlük, a hétköznapi és az ünnepi asztalra egyaránt.
A könyv már első átlapozása alkalmával arra csábít, hogy a sokféle ötletes receptet kipróbáljuk. A leírások olyan egyszerűek, hogy az ételek elkészítése gyakorlatlan háziasszonyok számára sem okoz különösebb gondot.
A pazar kiállítású képes szakácskönyv nemcsak a közeli vidékek ismert szárnyasételeinek elkészítési módjait, hanem szinte az egész világ szárnyaskülönlegességeit is bemutatja. Hogy milyen sokfajta elkészítési módja lehet a különféle ételeknek, ehhez ad segítséget a könyv. A 165 szárnyasrecept kimondottan erre a célra készült. Az ételeket csodálatos színes fotók illusztrálják. Receptjeink és az Ön szakácstudománya együttesen eredményezi, hogyha a megfelelő módon készíti el a friss szárnyasételeket, igazi gasztronómiai élményben lehet része.
Itt kell megjegyeznünk, hogy az a baromfi, amely természetes körülmények között kapirgál, sokkal jobb ízű, mint amelyik mesterséges tápon, lámpák alatt növekszik. Ezért, ha tehetjük, inkább az előbbit vásároljuk.
A receptek mellett a piros betűkkel nyomtatott utalás arról tájékoztat, hogy az egyes ételek milyen gyorsan készíthetők el, hogy olcsók-e vagy drágák. Felhívják a figyelmet a híres receptekre, a különlegességekre és a reformételekre. Az ételek előkészítési és főzési időadatai, továbbá az energiaértékek, a fehérje-, a zsír- és a szénhidráttartalomra vonatkozó adatok minden esetben megkönnyítik az egészséges táplálkozást szem előtt tartó ételválasztást.
Vissza