kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Timp Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 111 oldal |
Sorozatcím: | Megőrzött ízek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-86478-8-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bepillantás a majorságok világába | 8 |
A házityúk | 16 |
Tojásleves | 18 |
Zöldbableves tojással | 19 |
Fokhagymás csirkecsontleves | 20 |
Rakott tök tojással | 21 |
Csomboros tökfőzelék tükörtojással | 22 |
Nemzetiszínű töltött paprika paprikás mártással | 23 |
Csirkefalatok tárkonyos lében árpagyönggyel | 24 |
Nagyanyám tokánya | 25 |
Csirkemell tekercs | 26 |
Gombás csirkemell | 27 |
Gombás csirkepaprikás kapros túrósgaluskával | 28 |
Szállási jércemell csípődi ágyon | 30 |
Jércepörkölt tejfölös nokedlivel | 31 |
Csirkepaprikás savanyúmártással és puliszkával | 32 |
Csirkapaprikás vajas galuskával | 34 |
Káposztás csirkecomb - ahogyan a nagyanyánk készítette | 35 |
Kalocsai csirkemell túróalagúttal | 36 |
Csáky töltött jércemell vajas galuskával | 37 |
Tavaszi töltött csirke | 38 |
Almás csirke | 39 |
Illatos mézes csirkecomb rozmaringgal | 40 |
Csirketorta | 42 |
Csirkecomb tárcsán | 43 |
Tyúkhúsleves a havason | 44 |
Tyúkpörkölt édeskáposztával | 46 |
Batyuba szőtt tojásos lecsó tejfölös paprikás öntettel | 47 |
Kakaspörkölt tejfölös gombával és fokhagymás csuszával | 48 |
Hortobágyi kakastaréj kakas büszkeségével | 49 |
Vajdasági zöldséges kakaspörkölt köpködős tésztával | 50 |
Kakaspörkölt cigányosan | 51 |
Kakashere pacallal | 52 |
Kakastaréjos székelykáposzta | 53 |
A pulyka | 54 |
Almás mézes pulykamell | 56 |
Hagymás pulykamáj | 58 |
Pulykafasírt | 59 |
Zúzapörkölt | 60 |
Pulykatokány füstölt császárhússal | 61 |
A lúd | 62 |
Libamájkrémmel töltött paprika | 64 |
Libamájjal töltött pulykamell | 65 |
Ludaskása sült paprikával | 66 |
Paprikaszedők fő étke | 68 |
Libaleves maceszgombóccal | 70 |
Márton-napi sólet | 71 |
Nagykörűi libapecsenye boros szilvával | 72 |
Töltött libanyak | 73 |
A gyöngytyúk | 74 |
Gyöngytyúkleves | 76 |
Hortobágyi sült gyöngyi | 78 |
Gyöngytyúkpástétom | 79 |
A kacsa | 80 |
Kemencés fehérboros kacsasült | 82 |
Mustárban párolt kacsa | 84 |
Csomboros káposztás kacsa | 85 |
Szűzpecsenye gombapaprikással | 86 |
Hortobágyi zúzás kacsanyelvpörkölt | 87 |
Mézes kacsamell | 88 |
A házigalamb | 90 |
Galambleves csigatésztával | 92 |
Gombás galambpörkölt kakasherével | 93 |
Galambpörkölt köleskásával vagy rizzsel | 94 |
Töltött galamb | 95 |
Tejfölös lepény | 96 |
Kapros-ordás palacsinta | 98 |
Rábaközi perec | 100 |
Csöregetészta | 101 |
Somodi kalács | 102 |
Csigatészta készítése | 104 |
Ami az asztalunkon volt, van és lesz | 106 |
Szárnyasok és borok | 108 |
Ételfőzők-ételmondók | 110 |
Irodalomjegyzék | 111 |