1.053.714

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szakmai szint

Tanári segédlet az üzletvezető tanfolyam előadói részére


Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: Üzletvezetőképző tanfolyam
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 630 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A szakmai szint összeállításának célja, számba venni azokat a követelményeket - emberi, jellembeli, magatartásbeli tulajdonságokat, szakmai és egyéb ismereteket - amit a vendéglátás - jelenleg és a... Tovább

Előszó

A szakmai szint összeállításának célja, számba venni azokat a követelményeket - emberi, jellembeli, magatartásbeli tulajdonságokat, szakmai és egyéb ismereteket - amit a vendéglátás - jelenleg és a jövőben -, a hálózati egységvezetőkkel szemben támaszt.
A vendéglátás folyamatosan fejlődik, s egyre nagyobb részt vállal - sajátos módján - a lakosság ellátásából. Ez a tendencia a jövőben folytatódni fog, ennek következtében egyre növekszik munkájával szemben a társadalmi elvárás is.
A vendéglátás tehát nemcsak szórakozás, hanem a változó társadalmi körülményekből fakadóan a lakossági ellátás jelentős és egyre növekvő súlyú tényezője. Vissza

Tartalom

I. Bevezetés
1./ A szakmai szint célja
2./ A szakma fejlődésének tendenciái
II. Tevékenységi területek
III. Munkafolyamatok
Az üzletvezetők feladatai
1./ A folyamatos munkában rendszeresen ismétlődő feladatok
"A" Szervezési feladatok
"B" Napi /rutin/ feladatok
2./ Időszakos feladatok
3./ Az üzletvezető - vállalati, közületi, tömegszervezeti stb. - kapcsolataihoz fűződő feladatok
4./ Középtávú feladatok
Konyhafőnök, cukrászműhelyvezető feladatai
IV. A munka- tevékenység- ellátásához szükséges követelmények
1./ Fizikai, fiziológiai adottságok
2./ Vezetői képesség
3./ A vezetői képességhez kapcsolódó pszichikai adottságok, személyiségvonások
4./ Általános műveltség
5./ Szakmai felkészültség
6./ Helyi ismeretek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szakmai szint
Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Szakmai szint Szakmai szint

A borító kopottas.

Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba