1.067.073

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szakágazati technológia - Édesipar I.

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 178 oldal
Sorozatcím: Élelmiszeripari szakmunkásképzés tankönyvei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-232-353-x
Megjegyzés: Tankönyvi szám: SZM-544. 77 ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés5
Az édességkészítés története (olvasmány)6
Az édesipari készítmények népélelmezési és táplálkozásélettani jelentősége8
A technológia, a folyamat és a művelet fogalma9
Az édesipar általános műveletei
Oldás11
Besűrítés22
Elválasztási műveletek30
Szárítás, pörkölés, sütés39
Aprítás, formázás48
Szerkezetalakítás, jellegkialakítás58
A kakaómassza előállítása
A kakaómassza nyersanyagai77
A kakaóbabok minőség szerinti megkülönbözteése (olvasmány)78
A kakaóbab minősítése79
A kakaó elsődleges feldolgozása (olvasmány)80
A kakaómassza-gyártás technológiája81
A kakaómassza-gyártás anyagmozgatási műveletei108
Csokoládégyártás
A csokoládégyártás nyersanyagai111
A csokoládégyártás technológiája112
A csokoládégyártó üzem szerkezete147
A csokoládétermékek csomagolása és raktározása154
Kakaóporgyártás
A kakaóporgyártás nyersanyagai159
A kakaógyártás technológiája160

Mohos Ferenc

Mohos Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mohos Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem