kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Hungalibri Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 193 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-9021-14-8 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal és fekete-fehér ábrákkal. |
Előszó | 5 |
Új segítség a konyhában | 6 |
Milyen a mikrohullámú készülék? | 7 |
Mire használhatjuk a mikrohullámú készüléket? | 7 |
Hogyan működik a mikrohullámú készülék? | 8 |
Milyen edényeket használjunk a mikrohullámú készülékben? | 9 |
A Sharp mikrohullámú készülék tisztítása | 12 |
A mikrohullámú készülék előnyei | 12 |
A mikrohullámú készülék használatának aranyszabályai | 14 |
3 recept a mikrohullámú készülék használatának könnyű elsajátításához | 16 |
Gyakori ötletek | 17 |
Teljesítményfokozatok beállítása | 18 |
Mikor mihez melyik fokozatra van szükség? | 19 |
A hőkezelési idő meghatározása a maghőmérséklet alapján | 20 |
Barnítás a mikrohullámú készülékkel | 21 |
Fagyasztás és felolvasztás | 22 |
Melegítés és felforrósítás | 29 |
Bébiételek felmelegítése | 31 |
Ételek ismételt felmelegítése | 32 |
A hőlégbefúvás és a grillezés rendszerének bemutatása | 34 |
Egyidejűleg történő ételkészítés - kombi funkció | 34 |
Használati tanács, kezelési utasítás | 35 |
Hőlégbefúvás (ételkészítés cirkulációs forrólevegő befúvással) | 36 |
Grill sütés | 36 |
Utasítás a Compu-Cook programokhoz (csak szenzoros kezeléshez) | 37 |
Mechanikus kezelés és szenzoros beállítás | 38 |
Előételek és apró falatok | 39 |
Italok | 52 |
Levesek | 61 |
Mártások | 76 |
Húsok | 81 |
Halak | 103 |
Szárnyas ételek | 114 |
Tojásételek | 122 |
Fondü | 127 |
Felfújtak | 129 |
Zöldségételek | 135 |
Köretek | 147 |
Édességek | 152 |
Receptek a kombi mikrosütőhöz | 166 |
Húsok és halak | 166 |
Szárnyasok | 172 |
Kalács és sütemény | 173 |
Csemegék | 181 |
Felfújtak és burgonyák | 182 |
Kenyér | 191 |