1.062.236

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szakácskönyv rákbetegeknek

Több mint 150 tápláló étel a rákkezelés alatt és után/A Royal Marsden Alapítvány a világ vezető rákkutató központjának szakembereitől

Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-09-8629-8
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Gyógyító szakácskönyv testnek és Léleknek olyan gasztronómiai hírességek receptjeivel, mint Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers vagy Rick Stein.
Napjainkban minden harmadik embernél rákot diagnosztizálnak. A betegség megváltoztatja az életüket, rengeteg fizikai, lelki és érzelmi kihívás elé állítva őket és családjukat. A betegek a kezelés során, vagy azt követően számos változást tapasztalhatnak: megváltozhat a testsúlyuk, csökkenhet az étvágyuk, változhat az ízlelési és nyelési képességük, vagy emésztési problémák léphetnek fel.
A Szakácskönyv rákbetegeknek olyan fogásokat javasol, melyek e nehéz időszakban támogatják a gyógyulást, és biztosítják a kiegyensúlyozott étkezést. Reggelik, könnyű fogások, főételek, desszertek, harapnivalók, tápláló italok: több mint I 50 gyógyító, ízletes és egészséges étel a kezelések alatti, illetve az
azt követő időszakra. A bevezetőben hasznos tudnivalókat olvashatunk a nélkülözhetetlen vitaminokról, ásványi anyagokról, antioxidánsokról,... Tovább

Fülszöveg


Gyógyító szakácskönyv testnek és Léleknek olyan gasztronómiai hírességek receptjeivel, mint Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers vagy Rick Stein.
Napjainkban minden harmadik embernél rákot diagnosztizálnak. A betegség megváltoztatja az életüket, rengeteg fizikai, lelki és érzelmi kihívás elé állítva őket és családjukat. A betegek a kezelés során, vagy azt követően számos változást tapasztalhatnak: megváltozhat a testsúlyuk, csökkenhet az étvágyuk, változhat az ízlelési és nyelési képességük, vagy emésztési problémák léphetnek fel.
A Szakácskönyv rákbetegeknek olyan fogásokat javasol, melyek e nehéz időszakban támogatják a gyógyulást, és biztosítják a kiegyensúlyozott étkezést. Reggelik, könnyű fogások, főételek, desszertek, harapnivalók, tápláló italok: több mint I 50 gyógyító, ízletes és egészséges étel a kezelések alatti, illetve az
azt követő időszakra. A bevezetőben hasznos tudnivalókat olvashatunk a nélkülözhetetlen vitaminokról, ásványi anyagokról, antioxidánsokról, élelmi rostokról, az ezeket tartalmazó zöldségekről és gyümölcsökről, emellett megismerhetjük a hagyományos rákkezelési eljárásokat is.
A kötet receptjeit dr. Clare Shaw, a világ vezető rákkutató központjának (The Royal Marsden, Egyesült Királyság) onkológiai dietetikusa ellenőrizte és állította össze. Célja az volt, hogy a betegeknek és az őket gondozóknak a gyógyulást támogató ételek elkészítése - időt, pénzt és energiát megtakarítva -minél egyszerűbb és stresszmentesebb legyen. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem