kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Alexandra Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Pécs |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 160 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 15 cm x 13 cm |
ISBN: | 978-963-370-372-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezető | |
Mit találhatunk a könyvben? | 9 |
A szükséges eszközök | 10 |
Hogyan állítsuk össze a menüt? | 14 |
A receptek kiválasztása | 15 |
Milyen típusú hölgyet milyen étellel tudunk elkápráztatni? | 16 |
Kezdődhet a bevásárlás | 18 |
Mit hol találunk meg az üzletben? | 19 |
Eddig megvolnánk, most fogjunk hozzá a főzéshez | 20 |
És mjjön a terítés | 21 |
A Nagy Nap, kevéssel a Nagy Ő érkezése előtt: néhány tipp, hogy minden olajozottan menjen | 22 |
Étvágygerjesztő falatkák | |
Rokfortos vaj mazsolával | 28 |
Serpenyős ravioli | 30 |
Fügés tekercsek szárított sonkából | 32 |
Mini töltött paradicsomok | 34 |
Tonhalpástétom | 36 |
Előételek | |
Paradicsomos morzsa parmezánnal | 42 |
Kecskesajtos-endíviás lepények | 44 |
Kecskesajt mogyorós bundában | 46 |
Spárga friss mártással | 48 |
Tejfölös uborka | 50 |
Ropogós kecskesajt olívabogyóval | 52 |
Paradicsomos pirítós olaszosan | 54 |
Gombasaláta zöld fűszerekkel | 56 |
Kéksajtos lepény körtével | 58 |
Mentával és feta sajttal töltött cukkini | 60 |
Kecskesajtos-mazsolás rétegezett uborka | 62 |
Endíviasaláta sajttal és aszalt fügével | 64 |
Bundás mozzarella rukolaágyon | 66 |
Főételek | |
Joghurtos csirkemellpaprikás | 72 |
Ánizsos fésűkagyló | 74 |
Marhaszelet Sztroganoff módra | 76 |
Garnéla currys kókusztejben | 78 |
Félig sült lazac narancsos öntettel | 80 |
Fóliában sült gyömbéres lazac | 82 |
Kacsamell mézes-narancsos szószban | 84 |
Roston sült sertés indonéz módra | 86 |
Rokfortos szűzpecsenye | 88 |
Nyelvhal molnárné módra | 90 |
Citromos-parmezános tészta | 92 |
Bárányborda mentás joghurttal | 94 |
Tonhalcarpaccio | 96 |
Kéksajtos csirkesaláta | 98 |
Penne gorgonzola sajttal és dióval | 100 |
Galambbegysaláta almával és füstölt kacsamellel | 102 |
Csirke parmezános bundában | 104 |
Köretek | |
Saláták és öntetek | 110 |
Rizs | 112 |
Tészta | 114 |
Főtt burgonya | 116 |
Serpenyős gomba | 118 |
Lágyra párolt póréhagyma | 120 |
Puhára párolt cukkini | 122 |
Ropogós zöldbab | 124 |
Desszertek | |
Ropogós almás párnácskák mézzel és mazsolával | 130 |
Karamellizált klementin vaníliafagylalttal | 132 |
Nutellás-banános linzer | 134 |
Kis almatorták | 136 |
Narancssaláta | 138 |
Málnás linzer | 140 |
Fóliában sült eper és banán | 142 |
Kókuszos morzsa almával és datolyával | 144 |
Eper mézzel, citrommal és mentával | 146 |
Reggelik | |
Mézes túrókrém | 155 |
Mártogatós lágy tojás | 156 |
Receptek listája a szükséges eszközök szerint | 158 |
A könyv születése | 160 |