1.045.952

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szakácskönyv a magyar szürkéhez

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-09-7654-1
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A szürkemarhát mindenki ismeri, legalabbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik szimbólumáról van szó. Húsáról azonban sokkal kevesebbet tudunk és ritkán használjuk. Kerekes Sándor séf arra vállalkozott, hogy bemutassa e húsféle sokszínűségét. Könyve mindenképpen hiánypótló mű: hatvanhat receptjével - amelyek között éppúgy megtaláljuk a tradicionális magyar ételeket, mint a modern, világkonyha ihlette fogásokat - bebizonyítja, hogy a szürkemarhahús izgalmas, finom és sokféleképpen elkészíthető alapanyag. Legyen szó akár előételről (bélszín carpaccio), levesről (bableves, skót ököruszályleves), főételről (Wellington-bélszín, hagymás rostélyos) vagy divatos hamburgerről (hunburger), a változatos fogások között mindenki talál kedvére valót. Mivel egy szakácskönyvből még akkor sem maradhatnak ki a desszertek, ha húsról szót, a kötet az édesszájúaknak is tartogat néhány meglepetést.
Fülszöveg Kép

Kerekes Sándor

Kerekes Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kerekes Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szakácskönyv a magyar szürkéhez Szakácskönyv a magyar szürkéhez Szakácskönyv a magyar szürkéhez Szakácskönyv a magyar szürkéhez
Állapot:
3.740 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba