kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Minerva Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Félvászon |
Oldalszám: | 423 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 18 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Bevezetés | 3 |
A sütés-főzés alapfogalmai | 7 |
Levesek és levesbetétek | 11 |
Levelek | 13 |
Levesbetétek | 29 |
Mártások | 33 |
Hideg mártások | 35 |
Meleg mártások | 39 |
Hideg-meleg előételelek és szenvicsek | 54 |
Hideg előételek | 55 |
Szendvicsek | 65 |
Meleg előételek | 69 |
Tojásételek | 81 |
Halételek, rákból, békából készülő ételek | 93 |
Hideg halak | 94 |
Meleg halak | 96 |
Rákok, béka | 107 |
Húsok | 111 |
Marha | 114 |
Borjú | 139 |
Sertés | 154 |
Bárány és ürü | 174 |
Vad és vadszárnyas | 181 |
Szárnyasok | 189 |
Főzelékek és köretek | 221 |
Főzelékek | 222 |
Köretek | 228 |
Saláták | 236 |
Tészták, fagylajtok és parfait | 243 |
Főtt tészták | 243 |
Rétesek | 250 |
Kelt tészták | 252 |
Pogácsák | 268 |
Vajas tészték | 256 |
Vegyes és teasütemények | 270 |
Sütés nélkül készítthető sütemények | 278 |
Kevert és égetett tészták | 280 |
Felfújtak | 284 |
Pudingok | 287 |
Krémek | 289 |
Torták | 297 |
Különleges sütemények | 302 |
Fagylaltok és parfait-k | 305 |
Egytál ételek- gyorsfőzés-befőzés | 310 |
Egytál ételek | 311 |
Gyorsfőzés | 328 |
Befőzés | 334 |
Kímélő ételek | 346 |
Levesek | 350 |
Előételek | 355 |
Halételek | 356 |
Húsételek | 358 |
Főzelékek | 361 |
Köretek | 363 |
Tészták | 365 |
Orosz ételkülönlegességek | 368 |
Étrendek összeállítása | 373 |
A terítés és felszolgálás | 379 |
Háztartási tanácsok | 397 |
Házilag készült likőrök | 397 |
Vegyes tanácsok | 398 |
A kávé és tea jelentősége élelmezésünkben és azok korszerű főzése | 402 |
Tárgymutató | 410 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.