1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szakácskönyv

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető5
A sütés-főzés alapfogalmai7
Levesek és levesbetétek10
Levesek11
Levesbetétek21
Mártások24
Hideg mártások26
Meleg mártások30
Hideg és meleg előételek43
Hideg előételek44
Meleg előételek52
Tojásételek64
Halételek, rákból, békából készülő ételek75
Hideg halak76
Meleg halak78
Rákok, békák88
Húsok91
Marha94
Borjú111
Sertés126
Bárány és ürü143
Vad és vadszárnyas146
Szárnyasok151
Főzelékek és köretek177
Főzelékek178
Köretek184
Saláták191
Tészták, fagylaltok és parfait196
Főtt tészták196
Rétesek200
Kelt tészták202
Vajas tészták205
Pogácsák211
Vegyes és teasütemények213
Kevert és égetett tészták218
Felfújtak221
Puddingok222
Krémek224
Torták231
Különleges sütemények235
Fagylaltok és parfait-k239
Orosz ételkülönlegességek243
Kímélő ételek252
Levesek256
Előételek260
Halételek261
Húsételek263
Főzelékek266
Köretek268
Tészták269
Étrendek összeállítása272
Egytál ételek - gyorsfőzés, befőzés278
Egytál ételek279
Gyorsfőzés287
Befőzés292
Tárgymutató299
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem