kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Aquila Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 122 oldal |
Sorozatcím: | Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-679-326-3 |
Megjegyzés: | 1. kiadás. |
A dunsztolásról | 5 |
Gyümölcsök befőzése | 7 |
Cseresznyebefőtt | 7 |
Cseresznye-meggy befőtt | 8 |
Konyakos meggy | 8 |
Meggybefőtt | 9 |
Kimagozott meggy cukor nélkül | 10 |
Őszibarackbefőtt 1. | 10 |
Citromos őszibarackbefőtt | 11 |
Ribizlis őszibarack | 11 |
Őszibarackbefőtt 2. | 12 |
Sárgabarackbefőtt | 12 |
Körtebefőtt 1. | 13 |
Körtebefőtt 2. | 14 |
Körte gyömbéres narancslében | 14 |
Körtebefőtt egészben | 15 |
Birsalmabefőtt 1. | 16 |
Birsalmakompót | 16 |
Birsalmabefőtt 2. | 17 |
Birsalmabefőtt 3. | 18 |
Különleges almabefőtt | 18 |
Ringló- és vörösszilvabefőtt | 19 |
Szilvabefőtt | 19 |
Mikrós szilvabefőtt | 20 |
Málnabefőtt | 21 |
Sárgadinnye őszibarackkal | 21 |
Áfonyabefőtt | 22 |
Konyakos áfonya | 22 |
Áfonya almával | 23 |
Szamócabefőtt | 23 |
Egresbefőtt | 24 |
Pikáns kökény | 24 |
Szőlőbefőtt | 25 |
Gyümölcsbefőtt bodzával | 25 |
Zöldségek tartósítása | 27 |
Káposztasavanyítás | 27 |
Hordós káposzta | 28 |
Káposztával töltött paprika 1. | 29 |
Káposztával töltött paprika 2. | 30 |
Töltött cseresznyepaprika | 30 |
Hagymás töltött paprika | 31 |
Káposztasaláta | 31 |
Hagymás káposztasaláta | 32 |
Uborkasaláta | 32 |
Csemegeuborka 1. | 33 |
Csemegeuborka 2. | 33 |
Csemegeuborka 3. | 34 |
Vizes uborka 1. | 34 |
Vizes uborka 2. | 35 |
Fokhagymás-mézes uborka | 36 |
Kovászos uborka | 36 |
Hagymás csemegeuborka | 37 |
Svéd uborka | 38 |
Karfiol savanyúságnak | 38 |
Csalamádé 1. | 39 |
Csalamádé 2. | 40 |
Csalamádé 3. | 40 |
Csemegeuborka 1. | 33 |
Csemegeuborka 2. | 33 |
Csemegeuborka 3. | 34 |
Cseresznyepaprika hagymával | 45 |
Ecetes cékla | 48 |
Ecetes cseresznyepaprika | 48 |
Ecetes gyöngyhagyma 1. | 50 |
Ecetes gyöngyhagyma 2. | 51 |
Ecetes karfiol | 55 |
Ecetes kukorica | 55 |
Ecetes paprika | 47 |
Ecetes patisszon | 56 |
Ecetes pritaminpaprika | 49 |
Ecetes sárgarépa | 54 |
Ecetes uborka | 49 |
Ecetes zöld paradicsom 1. | 52 |
Ecetes zöld paradicsom 2. | 53 |
Édes-savanyú tök | 44 |
Fokhagymás-mézes uborka | 36 |
Fűszeres gyöngyhagyma | 42 |
Hagymás csemegeuborka | 37 |
Hagymás káposztasaláta | 32 |
Hagymás töltött paprika | 31 |
Hagyma zöldpaprikával | 46 |
Hordós káposzta | 28 |
Karfiol savanyúságnak | 38 |
Káposztasaláta | 31 |
Káposztasavanyítás | 27 |
Káposztával töltött paprika 1. | 29 |
Káposzzával töltött paprika 2. | 30 |
Kovászos patisszon | 43 |
Kovászos uborka | 36 |
Marinált ecetes gomba | 52 |
Marinált paradicsompaprika | 54 |
Padlizsánbefőtt | 47 |
Savanyúság mix 1. | 56 |
Savanyúsás mix 2. | 57 |
Savanyúság sült paprika | 45 |
Svéd uborka | 38 |
Töltött cseresznyepaprika | 30 |
Uborkasaláta | 32 |
Vegyes mix | 58 |
Vegyeszöldség | 58 |
Vizes uborka 1. | 34 |
Vizes uborka 2. | 35 |
Zellersaláta olajban | 43 |
Zöldparadicsom-saláta | 41 |
Lekvárfélék készítése | 61 |
Áfonya-alma lekvár | 78 |
Áfonyadzsem vörösborral | 89 |
Áfonyalekvár | 77 |
Almadzsem | 78 |
Almalekvár | 62 |
Almalekvár körtével | 61 |
Almalekvár szederrel | 62 |
Alma-narancs zselé | 93 |
Alma-paradicsom zselé | 93 |
Almasajt 1. | 95 |
Almasajt 2. | 96 |
Almás szilvadzsem | 80 |
Almazselé | 92 |
Birsalmasajt | 96 |
Birsdzsem konyakkal | 88 |
Bodzadzsem | 81 |
Bodzalekvár | 77 |
Citromdzsem | 80 |
Citromzselé Camparival | 94 |
Cseresznye-egres dzsem | 89 |
Csipkebogyóíz | 90 |
Csipkebogyólekvár | 71 |
Diós birsalmasajt | 97 |
Ecetes szilvalekvár | 75 |
Édes sárgabaracklekvár | 72 |
Eperdzsem 1. | 81 |
Eperdzsem 2. | 82 |
Eperdzsem pezsgővel | 90 |
Eperdzsem | 70 |
Egres-őszibarack lekvár | 82 |
Egressajt | 64 |
Fügelekvár | 97 |
Gyömbéres eperlekvár | 71 |
Kivis-mézes almalekvár | 68 |
Kivilekvár | 63 |
Körtesajt | 75 |
Mandarinlekvár | 97 |
Málnadzsem | 67 |
Málnazselé | 84 |
Meggylekvár | 91 |
Mentás szőlőzselé | 70 |
Narancsdzsem 1. | 94 |
Narancsdzsem 2. | 86 |
Őszibaracklekvár | 87 |
Őszibaracklekvár likőrrel | 64 |
Pezsgős őszibaracklekvár | 66 |
Sárgadinnyelekvár | 76 |
Szilvalekvár | 65 |
Ribiszkezselé | 66 |
Rózsalekvár | 92 |
Sárgabarackdzsem | 69 |
Sárgabarackdzsem citromfűvel | 79 |
Sárgabaracklekvár | 85 |
Sárgabaracksajt | 73 |
Sárgabarack-sárgadinnye dzsem | 95 |
Sárgabarack-sárgarépa lekvár 1. | 84 |
Sárgabarack-sárgarépa lekvár 2. | 74 |
Sütőtöklekvár | 74 |
Szamócadzsem | 73 |
Szederdzsem | 83 |
Szilvasajt | 85 |
Szőlőlekvár birsalmával | 98 |
Vegyesdzsem | 76 |
Vörösboros meggylekvár | 87 |
Halak tartósítása | 99 |
Füstölt hal | 103 |
Pácolt hering | 102 |
Ruszli 1. | 100 |
Ruszli 2. | 101 |
Szardínia | 99 |
Szörpfélék | 105 |
Áfonyaszörp | 107 |
Bodzaital | 106 |
Bodzaszörp 1. | 106 |
Bodzaszörp 2. | 107 |
Bodzavirágszörp | 105 |
Egyéb tartósítások | 109 |
Bodzás keverék | 109 |
Bodzavirágecet | 110 |
Dió mézben | 110 |
Keverék halpaprikáshoz | 111 |
Mézes fokhagyma | 114 |
Mustáros gyümölcsök | 114 |
Padlizsános fűszerkeverék | 111 |
Paradicsomlekvár | 113 |
Tökdzsem | 112 |
Villámpaprika | 115 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.