1.060.421

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gazdálkodás a vendéglátásban

Letölthető digitális melléklettel

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 308 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-16-6574-1
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal. Tankönyvi szám: MK-5902.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg



új tankönyvünk részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási térületeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a vendéglátásszervező szakmák komplex szakmai vizsgakövetelményeit. A tananyag alkalmazkodik a 10045-12 Gazdálkodás és a 11561-16 Gazdálkodási ismeretek modul Vendéglátó gazdálkodós és Vendéglátó gazdálkodás elmélete tantárgyának témaköreihez.
Az egyes gondolatmenetek lezárásaként összesen csaknem 560 változatos kérdés (az életből vett példákhoz kapcsolódó feladat, szóbeli kifejtős esszé) irányítja a figyelmet a gyakorlati munkára. Megoldásuk segíti a vendéglátós szemléletmód kialakítását. A tanulók így megismerik és elsajátítják az e szakmákban nélkülözhetetlen hozzáállást: mindig a vendég az első, extra kívánságaikat is teljesíteni kell.
Az előírt tananyag kiegészül a honlapunkról letölthető digitális tartalmakkal: olvasmányok, képek, nyomtatványok bővítik tovább a... Tovább

Fülszöveg



új tankönyvünk részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási térületeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a vendéglátásszervező szakmák komplex szakmai vizsgakövetelményeit. A tananyag alkalmazkodik a 10045-12 Gazdálkodás és a 11561-16 Gazdálkodási ismeretek modul Vendéglátó gazdálkodós és Vendéglátó gazdálkodás elmélete tantárgyának témaköreihez.
Az egyes gondolatmenetek lezárásaként összesen csaknem 560 változatos kérdés (az életből vett példákhoz kapcsolódó feladat, szóbeli kifejtős esszé) irányítja a figyelmet a gyakorlati munkára. Megoldásuk segíti a vendéglátós szemléletmód kialakítását. A tanulók így megismerik és elsajátítják az e szakmákban nélkülözhetetlen hozzáállást: mindig a vendég az első, extra kívánságaikat is teljesíteni kell.
Az előírt tananyag kiegészül a honlapunkról letölthető digitális tartalmakkal: olvasmányok, képek, nyomtatványok bővítik tovább a tudást, jól szolgálva ezzel a vizsgákra való felkészülést és az ismeretek mélyebb, gyakorlatiasabb elsajátítását. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Szabó Margit

Szabó Margit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szabó Margit könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem