A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szeszipar 1972. január-április

A Szeszipari Vállalatok Trösztje és vállalatai valamint a Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület Szeszipari Szakosztálya közleményei/20. évfolyam 1. szám

Szerző
Budapest
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Szeszipar
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Szabó Gyula: A magyar szesz- és élesztőgyártás
Dr. Rados György: Biológiai módszerek alkalmazása egyes élesztőkkel végzett fermentációs folyamatok intenzitásának fokozására
Dr. Mikófalvi Bertalan: A jogtanácsos helye, szerepe és problémái a vállalaton belül
Pozsonyi Ferenc: A dietilpirokarbonát alkalmazásának előnyei az üdítőital gyártásban
Márkus Veronika - Baritz Piroska - Tölgyes Tiborné - Maróthy Juliánna - Homor Mária - Sághegyi József: Diplomamunkák nyilvános konzultációja az Élelmiszeripari Főiskolán
A külföld szakirodalma
Hírek az iparból
Egyesületi hírek
Az új gazdasági mechanizmus irodalmából
Szeszipari fejtörő
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem