Kiadó: | |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 45 oldal |
Sorozatcím: | Süssünk, főzzünk |
Kötetszám: | 25 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 978-963-993-646-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Vadas pörkölt bográcsban | 5 |
Csilis roston sült oldalas | 6 |
Barbecue-szószos csirkeszárny | 7 |
Bográcsos csülökpörkölt | 8 |
Grillezett hal pikáns szósszal | 9 |
Füstölt bordák | 11 |
Pilisi sertésgulyás | 11 |
Nyárson sült hátszín gyümölcsökkel | 12 |
Nyúlragu bográcsban | 13 |
Békacomb grillezve | 14 |
Bográcsgulyás marhalábszárból | 15 |
Ázsiai roston sült oldalas | 16 |
Nyárson sült tofus rákfalatok | 17 |
Alföldi toroskáposzta | 18 |
Mézes-citromos sertésszelet | 19 |
Camembert sajt roston, csülkös krokettel | 20 |
Göngyölt csirke nyárson sütve | 21 |
Egzotikus garnéla | 22 |
Bakonyi angolna bográcsban | 22 |
Bográcsos lecsó | 24 |
Provence-i báránylapocka nyárson | 25 |
Bográcsos kakasherepörkölt | 26 |
Pisztráng nyárson sütve | 27 |
Sült kukorica | 28 |
Bográcsos lebbencsleves | 29 |
Fürjek szalonnába bújtatva | 30 |
Rizses lecsó debrecenivel | 31 |
Sajtos-baconos sült virsli | 32 |
Aszalt gyümölcsös karaj nyárson | 33 |
Tequilában pácolt csirkeszárny | 35 |
Slambuc | 35 |
Pontypaprikás | 36 |
Kolbászos nyárs | 37 |
Zöldborsós pacal | 38 |
Lángoló angolnanyárs | 39 |
Bográcsos körömpörkölt | 40 |
Paprikás krumpli | 43 |
Bácskai halászlé | 44 |
Gulyás szárazbabbal | 45 |