kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Debrecen |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 216 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9161-15-2 |
Előszó | 5 |
Tanácsok a sütés-főzéshez | 7 |
Tízparancsolat az előkészülethez | 7 |
Tábortűz | 8 |
A sütés hét fogása | 9 |
Mértékegységek pontos meghatározása | 10 |
Főzési aranyszabályok | 10 |
Halászételek | 11 |
Levesek | 11 |
Pörköltek | 31 |
Sültek | 38 |
Egyéb | 56 |
Vadászételek | 59 |
Levesek | 45 |
Pörköltek | 70 |
Sültek | 87 |
Egyéb | 96 |
Pásztorételek | 99 |
Levesek | 99 |
Pörköltek | 110 |
Sültek | 118 |
Egyéb | 123 |
Kirándulók ételei | 134 |
Levesek | 134 |
Pörköltek | 147 |
Sültek | 155 |
Egyéb | 173 |
Parasztételek szabadtűzön is | 182 |
Levesek | 182 |
Pörköltek | 193 |
Egyéb | 196 |
Szómagyarázat | 201 |
Receptmutató | 207 |
Adatközlők | 217 |