1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütőipari technológiai típusmodellek

"A" rész: Technológiai típusmodellek (Egységes sütőipari termelés- és munkaszervezési irányelvek)/"B" rész: Sütőipari alap-munkanormák gyűjteménye

Szerző
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Élelmezésügyi Hivatal
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 237 oldal
Sorozatcím: Sütőipari műszaki-gazdasági dokumentáció
Kötetszám: 5
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kihajtható mellékletekkel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A sütőipari technológiai típusmodellek, mint a sütőipari műszaki-gazdasági dokumentáció 5. kötete az iparág teljes területén a sütőipari termelőüzemekben a közelmúlt években kialakított és végrehajtott egységes sütőipari termelés- és munkaszervezés alapelveit, valamint ezzel a témakörrel szorosan összefüggő, műszakilag megalapozott, és a termelésszervezési irányelvek alkalmazásával egyidejűleg használatos sütőipari alap-munkanormák gyűjteményét tartalmazza.
A kötet tartalmilag a tárgykörbe tartozó feladatok végrehajtásához irányelvül, egyben segédeszközként szolgál. Mint ismeretes, a kötetben foglalt két rész egymással összefüggő és egyaránt használatos a termelés elosztását végző technológusok, az adott üzemek profilozását és munkaszervezését végző üzemszervezők, valamint ebbe a tárgykörbe tartozó komplex feladat adott termelőegységen belüli megoldásában résztvevő normások részére.
A konkrét termelés- és munkaszervezési modelleket szemléltető szervezési diagramok, továbbá az alap... Tovább

Fülszöveg

A sütőipari technológiai típusmodellek, mint a sütőipari műszaki-gazdasági dokumentáció 5. kötete az iparág teljes területén a sütőipari termelőüzemekben a közelmúlt években kialakított és végrehajtott egységes sütőipari termelés- és munkaszervezés alapelveit, valamint ezzel a témakörrel szorosan összefüggő, műszakilag megalapozott, és a termelésszervezési irányelvek alkalmazásával egyidejűleg használatos sütőipari alap-munkanormák gyűjteményét tartalmazza.
A kötet tartalmilag a tárgykörbe tartozó feladatok végrehajtásához irányelvül, egyben segédeszközként szolgál. Mint ismeretes, a kötetben foglalt két rész egymással összefüggő és egyaránt használatos a termelés elosztását végző technológusok, az adott üzemek profilozását és munkaszervezését végző üzemszervezők, valamint ebbe a tárgykörbe tartozó komplex feladat adott termelőegységen belüli megoldásában résztvevő normások részére.
A konkrét termelés- és munkaszervezési modelleket szemléltető szervezési diagramok, továbbá az alap munkanormák gyűjteményéhez hasonlóan alkalmazási példák és táblázatok egészítik ki. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem