kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Agrárszakoktatási Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 102 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-9185-87-6 |
Megjegyzés: | Tankönyvi szám: É-345 |
Előszó | 5 |
Mértékegységek, átváltásuk | 7 |
Fogalmak és meghatározásuk | 8 |
Fontosabb képletek és összefüggések | 47 |
Nyersanyagok minőségi követelményei | 52 |
Ajánlott anyagösszetételek | 55 |
Dagasztási módok jellemzői | 63 |
Nyersanyagok előkészítésének műveletei | 63 |
Diagramok | 64 |
Termékek vonatkozó gyártástechnológiai adatai | 66 |
Késztermékek minőségi követelményei | 75 |
Gyakrabban előforduló termékhibák és azok okai | 87 |
Sütőipari termékek előállítására és forgalmazására vonatkozó előírások | 90 |
Az adalékokról | 97 |
Irodalomjegyzék | 101 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.