1.067.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütőipari technológiai adattár

Pék, pék-cukrász, sütő- és cukrász technikus, sütőipari munkás szakképesítések tankönyve

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Agrárszakoktatási Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 102 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-9185-87-6
Megjegyzés: Tankönyvi szám: É-345
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó5
Mértékegységek, átváltásuk7
Fogalmak és meghatározásuk8
Fontosabb képletek és összefüggések47
Nyersanyagok minőségi követelményei52
Ajánlott anyagösszetételek55
Dagasztási módok jellemzői63
Nyersanyagok előkészítésének műveletei63
Diagramok64
Termékek vonatkozó gyártástechnológiai adatai66
Késztermékek minőségi követelményei75
Gyakrabban előforduló termékhibák és azok okai87
Sütőipari termékek előállítására és forgalmazására vonatkozó előírások90
Az adalékokról97
Irodalomjegyzék101

Galicz István

Galicz István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Galicz István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem