1.063.272

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütőipari technológia II.

Pék és pék-cukrász szakmunkás szakképesítés tankönyve

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Agrárszakoktatási Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 163 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-9185-69-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés3
Sütőipari fehértermékek (péksütemények) jellemzése, csoportosításai4
A péksütemények csoportjai4
A sütőipari fehértermékek általános jellemzői6
A fehértermékek nyersanyag összetétele6
A sütőipari fehértermékek tömege8
A sütőipari fehértermékek feldolgozási módja8
A sütőipari fehértermékek kelesztési módja9
A fehértermékek sütési módja9
A fehértermékek anyagfelhasználási csoportnormái9
Fehértermékek anyagfelhasználási normái10
Számítási feladatok13
Vizes tésztából készült termékek16
Vizes tésztából készített péksütemények gyártástechnológiája19
Főtt perec gyártástechnológiája22
Számítási feladatok23
Tejes tésztából készült péksütemények26
Tejes tésztából készített péksütemények gyártástechnológiája29
Tejes zsemle gyártástechnológiája34
Számítási feladatok35
Dúsított tésztából készült péksütemények37
Dúsított tésztából készített péksütemények gyártástechnológiája42
Vajas kifli gyártástechnológiája44
Paprikás kifli gyártástechnológiája45
Számítási feladatok46
Tojással dúsított tésztából készült finom pékáruk48
Tojással dúsított tésztából készült finom pékáruk gyártástechnológiája52
Bukta gyártástechnológiája58
Kevert kuglóf gyártástechnológiája61
Számítási feladatok62
Omlós tésztából készült finom pékáruk63
Omlós tésztából készült finom pékáruk gyártástechnológiája66
Tepertős pogácsa gyártástechnológiája68
Piteféleségek gyártástechnológiája69
Számítási feladatok70
Leveles tésztából készült finom pékáruk71
Leveles tésztából készült finom pékáruk gyártástechnológiája76
Pacsni (lapos vajas, pasztárna) gyártástechnológiáj79
Rongyos kifli gyártástechnológiája80
Számítási feladatok81
Gyorsfagyasztott sütőipari kényelmi termékek83
Hűtés, fagyasztás technológiai alapjai86
Kelesztés megszakítás - kelesztés késleltetés87
Sületlen termék gyorsfagyasztása89
Késztermék fagyasztásának technológiája90
Tartós sütőipari termékek93
Tartós kenyérfélék95
Tartós kenyérfélék gyártástechnológiája97
Sajtos perec, sajtos kavics, sajtos rúd, ropifélék98
Kétszersültek100
Morzsafélék103
Zsemlemorzsa103
Diétát kiegészítő sütőipari termékek104
Rostban gazdag termékek107
Graham-kenyér107
Búzakorpás vekni109
Búzakorpás zsemle110
Búzakorpás kifli112
Magvas kenyér114
Magvas vekni115
Kornspitz rúd117
Szénhidrátszegény termékek118
Levegő kenyér120
Gliadinmentes (gluténmentes) termékek121
Gliadinmentes kenyér122
Nátriumszegény termékek124
Fehérjeszegény termékek125
Sütőipari fehértermékek minősítése128
Az érzékszervi bírálat végrehajtása és az eredmények értékelése141
A sütőipari díszmunka alapjai143
A termelési folyamat megszervezése151
Technológiai berendezések kapacitása153
Tésztakészítő berendezések kapacitása155
Termelési folyamat ütemezése156
Számítási feladatok160

Werli József

Werli József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Werli József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem