kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Fővárosi Nyomdaipari Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 213 oldal |
Sorozatcím: | Sütőipari Kutatóintézet évkönyve |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar Német |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Megjelent 500 példányban. |
Vokány B.: Előszó | 3 |
Dr. Gasztonyi K.: Sütőipari Kutatóintézet 1959-1964 | 7 |
Molnár E.: A nagyterméshozamú búzafajták sütőipari értékelése (1959-1962) | 22 |
Molnár E.: Az aszkorbinsav hatásának vizsgálata | 32 |
Párkány E.-né: Penészeredetű (Aspergillus oryzae) sütőipari enzimkészítmény (Cereáz) | 36 |
Dr. Gasztonyi K. - Vitális D.-né: A kovászérés mikrobiológiai folyamatai | 43 |
Dr. Gasztonyi K. : Tésztaérés nélküli kenyértechnológia | 55 |
Molnár E. - Makáry I.: A feltárt liszt alkalmazásának problémái | 62 |
Molnár E.: Kazeinnel dúsított szénhidrátszegény kenyér előállítása | 67 |
Dr. Gasztonyi K.: Kenyérkonzerválás | 71 |
Dr. Schneller M. - Molnár E.: A réteslap romlásának gátlása káliumszorbáttal | 77 |
Molnár E. - Vitális D.-né: A kenyér műszakilag és technológiailag megalapozott lisztnormája | 85 |
Csonkics I.: Kisüzemi lisztkeverő berendezés | 90 |
Borissza E.: Kisüzemi lisztmérés | 94 |
Makáry I.: Folytonos lisztadagoló berendezés | 99 |
Makáry I. - Borissza E. - Kocsis I.: Vízadagoló berendezés | 108 |
Makáry I. - Kocsis I. - Salgó L.-né: Élesztőadagoló berendezés | 117 |
Makáry I. - Dr. Gasztonyi K.: Tálcás rendszerű, folytonos kovászoló berendezés | 123 |
Dr. Gasztonyi K.: Folytonos dagasztógép | 130 |
Molnár E.: A Rabinovics-féle tésztakészítő berendezés hazai értékelése | 136 |
Dr. Gasztonyi K. - Csonkics I. - Lázár Cs.: Légfúvásos tésztafeldolgozás | 145 |
Dr. Schneller M. - Kard A.: A káros amilolites aktivitás vizsgálata roszlisztekben | 152 |
Dr. Gasztonyi K.: Fermentométer | 158 |
Dr. Gasztonyi K.: Élesztő- és kovászvizsgálat fermentométerrel | 165 |
Dr. Gasztonyi K.: Fermentométeres lisztvizsgálatok | 171 |
Molnár E.: Búzalisztek vízfelvevőképességének meghatározása centrifugálással | 177 |
Molnár E.: Laboratóriumi sütéspróba | 185 |
Dr. Gasztonyi K. - Vitális D.-né: Műszeres savfokmérés | 190 |
Dr. Elekes P.: A kovászban lejátszódó, mikrobás eredetű savképző folyamatok vizsgálata | 195 |
Molnár E.: A kenyérgyártás laboratóriumi irányítása | 201 |
Angyalos I.: Sütőipari laboratóriumok fejlesztése, szakmai irányítása | 205 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.