1.063.248

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütőipari fehértermékek gyártástechnológiája

Budapest
Kiadó: Élelmiszeripari és Begyüjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat és fotókat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető3
A sütőipari fehértermékek alapanyagai5
Liszt5
Szemcsenagyság5
Sikértartalom6
Víz7
Élesztő7
8
Tej és tejtermékek8
Tej9
Túró10
Sajt10
Zsiradékok11
Cukor12
Malátakészítmények12
Fűszerek, magvak, gyümölcsök15
Paprika15
Kömény15
Bors16
Vanilia16
Mák16
Dióbél16
Mazsola17
A sütőipari fehértermékek gyártástechnológiája17
A süteményféleségek felosztása17
Vizestésztából készített termékek gyártástechnológiája17
Vizeszsemlye18
Tésztakészítés18
Közvetett tésztavezetés18
Kovász19
Tészta20
Közvetlen tésztavezetés21
Osztás23
Kelesztés24
Sütés28
Tárolás28
Zsemlyecipó28
Hosszú zsemlye28
Vágott zsemlye28
Tejestésztából készített termékek gyártástechnológiája29
Tejes- és sóskifli29
Tésztakészítés30
Közvetett tésztavezetés30
Kovász30
Tészta30
Közvetlen tésztavezetés30
Alakítás31
Kelesztés33
Sütés33
Tárolás34
Óriáskifli34
Császárzsemlye34
Tésztakészítés34
Alakítás35
Kelesztés37
Sütés37
Tárolás37
Fonott kis mákos37
Fonott kalácsok38
Szegedi vágottkenyér38
Lisztes és sósfrancia39
Tejeszsemlye39
Győri páros zsemlye40
Mexikói40
Kerek mexikói40
Sóskalács41
Egyszerű vajastésztából készített termékek gyártástechnológiája41
Vajaskifli és vajaskarika42
Tésztakészítés42
Kovász42
Tészta42
Közvetlen tésztavezetés43
Alakítás43
Kelesztés43
Sütés44
Tárolás44
Sósrúd45
Bordás45
Paprikáskifli45
Uzsonnakenyér46
Mindszenti kalács46
Tojással dúsított egyszerű vajastésztából készített termékek gyártástechnológiája47
Laposvajas48
Stefánia kifli48
Briósféleségek49
Kovász49
Tészta49
Közvetlen tésztavezetés49
Alakítás49
Kelesztés, sütés51
Tárolás52
Puffancs52
Finom fonott kalácsok52
Foszlóskalács54
Sültperec55
Csavart sósrúd55
Kevert tésztából készült termékek gyártástechnológiája56
Kuglóf56
Kovász56
Tészta57
Alakítás és sütés57
Omlós tésztából készített termékek gyártástechnológiája57
Vajaspogácsa58
Tepertőpogácsa58
Pozsonyikifli58
Nehéz vajastésztából készített termékek gyártástechnológiája59
Tésztakészítés60
Alakítás62
Kelesztés, sütés64
Rongyoskifli64
Leveles vajaspogácsa64
Sajtos rúd65
Túrós táska65
Búrkifli66
Diós csiga67
Különleges technológiával készített termékek67
Főttperec67
Tésztakészítés67
Alakítás68
Kelesztés és főzés68
Sütés68
Tárolás68
Kétszersültek69
Tésztakészítés69
Alakítás és sütés70
Pirítás70
Csomagolás70
Technológiai táblázatok72
Módszer a sütőipari fehértermékek fajlagának ellenőrzésére85
Idegen eredetű sütőipari szakkifejezések magyar jelentése és értelmezése91
Fényképek97
Fényképjegyzék122
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem