1.062.886

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1996. (nem teljes évfolyam)

Gasztronómiai magazin - XX. évfolyam 1-4, 6. szám

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 400 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Nem teljes évfolyam. Hiányzik az 5. szám.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

1. szám
A jó magyar konyha
Bálint napi menünk2
Ne vágjuk túl nagy fába5
Fánk és farsang8
Jegyünk szerint10
Áll a bál12
Színésztalálkozó14
Borozgatós országjárás: Mór, Ászár-Neszmély, Etyek16
A thai konyha rajongója: Galambos "Lagzi" Lajcsi18
Szakácskönyvkritika19
Olvasók receptjei20
A haller piac hentesmestere42
Világasztal
4000 éve főzték22
A könnyfakasztó főtt kolbász26
Mesterfogások28
Drámai történet a kakaóbabtól a csokoládéízü ajakfényig30
A Savoy macskája32
Télen teához33
Korszerűen, egészségesen
Az én reformkonyhám34
Az étel a legjobb orvosság: fekete retek36
A jótékony étvágycsináló38
Mikrohullámhosszon42
Mit együnk, ha múlnak az évek44
Juli suli
Keverem-kavarom45
Takarékosan47
Nehéz idők olcsó receptjei48
Van, aki másképp csinálja50
Pénz helyett ésszel
Fotélyok62
Konyha és környéke
Konyhakerti kalauz52
Merülőmixer-ismertető54
Vacsoravendég voltam Endrei Juditéknál57
Fekete István: Téli berek68
2. szám
Húsvét
Húsvéti menünk2
Nemcsak tojás a tojás6
Az ünnep kenyere8
Jó magyar konyha
Honfoglaláskori tüzek körül12
Születésnap a Ritzben14
Édesanyám főztje: Aradszky László16
Olvasók receptjei18
Jegyünk szerint20
Borozgatós országjárás: Szekszárd22
Aki mesél: Lórán Lenke24
Világasztal
Mesterfogások más konyhákból26
A titokzatos baszkok30
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság: csalán34
Az én reformkonyhám: gomba36
Konzervatív gyerekeinkért43
Mikrohullámhosszon44
A tej, amire érzékenyek vagyunk47
Haspók
Melléklet vállkozó kedvű gyerekeknek39
Piac
Konyhakerti kalauz49
Parajköszöntő50
Újdonság52
Lépésről lépésre
Hagymás-ecetes burgonyasaláta kezdőknek53
Kötözött báránycomb haladóknak54
Csirketál gyümölcsökkel56
Húsvéti töltött kalács58
Juli suli
Keverem-kavarom60
Takarékosan
Répa, retek, villanyfény62
Fortélyok63
Nehéz idők olcsó receptjei64
Konyha és környéke
Szakácskönyvkriitka66
Kávékaland67
Kávéfőző ismertető70
Tárolási trükkök72
Vacsoravendég voltam Karda Beátánál74
Márai Sándor: Egy polgár vallomásai76
3. szám
Jó magyar konyha
Kora nyári menünk2
Borozgatós országjárás: Bükkalja, Eger6
Olvasók és hallgatók receptjei8
Lakomák és áldomások10
Jegyünk szerint12
Olimpia
Édesanyám főztje: dr. Schmitt Pál14
Mesterfogások más konyhákból16
Az őszibarack állmában18
Két karrier20
A kalapácsvető gourmand: Zsivótzky Gyula21
Bajnokok séfje: Kurucz Antal22
Aranypolgárok24
Aki mesél: Székely Éva26
Világasztal
Zöldbab olaszosan28
Fagyos francia ötletek33
Tartósítás
Fűszerező36
Nyersen mélyhűtve38
Fóliahegesztő ismerető40
Dzsem, lekvár és zselé eperből, haladóknak42
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság: eper44
"Bőrre menő" zöldség-gyümölcs45
Az én reformkonyhám: tök46
Mikrohullámhosszon48
Takarékosan
Fortélyok51
Nehéz idők olcsó receptjei60
Lépésről lépésre
Sajtos-tejfölös cukkinilepény kezdőkenk52
Vegetáriánus vegyes ízelítő54
Egrestorta56
Konyha és környéke
Újdonság34
Vacsoravendég voltam a Csehák-Békesi házaspárnál62
Szívós kis törpék64
Konyhakerti kalauz65
Szakácskönyvkritika67
John Updike: Nyúlketrec68
4. szám
Jó magyar konyha
Nyári menük2
Édesanyám főztje: Komjáthy György6
Irodalmi ebéd8
Borozgatós országjárás: Mátralja10
Olvasók és hallgatók receptjei12
A klarinétos főszakács: Benkő Sándor14
MIllecentenárium
Vendégváró Budapest15
Fejedelmi aranyteríték16
Anonymu: Gesta Hungarorum (részletek)18
Mesterfogások20
Világasztal
Ezeréves ízek és illúziók22
A kenyér illata26
Sajttal sült29
Élj úgy, mint a krétaiak30
Xilotl titka32
A "Szűz" szereti a konyhát34
Haspók
Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek33
Korszerűen, egészségesen
Gabonaallergia39
Egy vegetárius vallomása40
Jobb mint az orvosság: szeder43
Az én reformkonyhám: Uborka44
Mikrohullámmal46
Szakácskönyvkritika48
Lépésről lépésre
Grillezett mézes sertésoldalas kezdőknek49
Fűszeres ketchup-variációk haladóknak50
Változatok töltött paprikára és paradicsomra52
Borzas szilváslepény54
Tejszínes sárgadinnyetorta56
Konyha és környéke
A jó nap kezdete60
Konyhakerti kalauz61
Szeletelőgép ismertető62
Vacsoravendég voltam Szulák Andreánál64
Takarékosan
Fortélyok66
Mélyhűtőbe való66
Nehéz idők olcsó receptjei68
Keresztrejtvény70
6. szám
Ünnep
Ünnepi menünk3
Édesanyám főztje: Jankovics Marcell6
Narancsillatú napok8
Ünneplesen a Magyar Konyhánál10
Gyertyát gyújtunk14
Édes apróságok16
Jó magyar konyha
Borozgatós országjárás: Tokaj-Hegyalja18
Olvasók és hallgatók receptjei20
Szakácskönyvkritika23
Óévbúcsúztató a Dunapalotában24
Világasztal
Kelta boroskancsó26
Ki az a sommelier?26
Mesterfogások28
Mindennapi kenyerük: a fóka30
Grönlandi ízelítő32
Kasuuta-Egészségünkre!33
A Tábornok szakácsnője34
Haspók
Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek39
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság: tengeri halak44
Csökkenő koleszterinszint, avagy növekvő bánat46
Egy vegetárius vallomása46
Az én reformkonyhám: hagyma48
Mikrohullámmal50
Kína gyógyító ételei52
Lépésről lépésre
Hideg haltrió54
Pulykasült kezdőknek és haladóknak56
Kindli, flódni60
Takarékosan
Mélyhűtőbe való64
Fortélyok64
Régi idők olcsó receptjei66
Konyha és környéke
Jegyünk szerint68
Konyhánk kertje71
Keverőgép ismerető72
Együnk-e tücsköt-bogarat?74
Sütő András: Egy csupor zsír76
Keresztrejtvény78
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem