kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Miele Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 59 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Használati javaslat | 4 |
Az univerzális tartozékok a la carte | |
Az univerzális sütőkő | 6 |
Az univerzális pizzaforma és a lapos sütőforma | 7 |
Univerzális sütőedény | 8 |
Univerzális sütőedényfedő | 9 |
Köretek burgonyából, rizsből és tésztából | |
Töltött burgonya | 11 |
Csőben sült sajtos burgonya | 12 |
Tésztafelfújt | 13 |
Előételek | |
"Zöld-sárga" tükörtojás | 15 |
Bazsalikomos paradicsom tejszínmártásban | 15 |
Terláni borleves | 16 |
Curry-s szárnyaskrémleves | 16 |
Paradicsomleves | 17 |
Ízletes felfújtak és egytálételek | |
Bárányragu | 19 |
Puszta-tál | 20 |
Csőben sült gyümölcs | 21 |
Túrófelfújt | 23 |
Túrómorzsa | 24 |
Változatos húsételek | |
Serpenyős hússzelet | 26 |
Tüzes-tál | 27 |
Sonkával, zsályával töltött hústekercs | 29 |
Sajtos karaj | 30 |
Ropogós bőrös sonka | 30 |
Sertéssült fűszeres kéregben | 31 |
Vagdalthús burgonyaágyon | 33 |
Póréhagymás sonkás felfújt | 33 |
Borjúsült | 35 |
Pikáns füstölt karaj | 36 |
Gorgonzola-szelet | 36 |
Vecsési tál | 37 |
Almás vesepecsenye | 37 |
Borsos báránycomb | 38 |
Ízletes szárnyasvariációk | |
Pulykasült mézes kéregben | 40 |
Kacsamell bodzamártással | 41 |
Marinált csirkecomb | 41 |
Paprikás csirkeszelet | 42 |
Party-falatok | 42 |
Halas receptek ínyenceknek | |
Paella | 44 |
Serpenyős hal | 45 |
Garnélatál | 47 |
Serpenyős burgonyás lazac | 47 |
Rizses lazactál | 48 |
Zöldségek minden évszakban | |
"Zöld-sárga-piros" paprika | 50 |
Padlizsán musszaka | 51 |
Sampinyon gombás lasagna | 52 |
Csőben sült zöldség | 53 |
Brokkolis gombatál | 55 |
Spenótos lasagna juhsajttal | 56 |
Mexikói lasagna | 57 |