kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Falukönyv-Ciceró Kiadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 119 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-7744-65-7 |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
Mikrohullámú konyhatechnika | 5 |
A mikrohullámú főzés előnyei | 5 |
A Whirlpool készülékekről | 6 |
A mikroedények fajtái | 8 |
A mikrohullámú főzés-sütés általános szabályai | 9 |
Gyakorlati tanácsok | 10 |
Különleges mikrotippek | 12 |
Tájékoztató az okos háziasszonyoknak | 14 |
Néhány fagyasztott élelmiszer felengedési ideje | 15 |
Különféle (nem Whirlpool típusú) mikrohullámú készülékek teljesítményének átszámítása | 15 |
A "Hatodik érzék" | 16 |
Ételkészítés | 17 |
Tojásételek | 17 |
Hideg és meleg előételek | 22 |
Levesek | 37 |
Meleg mártások-Mártásvariációk | 52 |
Köretek és zöldségételek | 58 |
Hal- és húsételek | 78 |
Meleg szendvicsek, vendégkínálók, borkorcsolyák | 90 |
Sütemények | 98 |
Édességek, desszertek, öntetek | 102 |
Kompótok, dzsemek | 107 |
Receptkereső ábécében | 110 |
Receptek levegőkeringetéses (forrólevegős) üzemmódra | 119 |