A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütés-főzés mikrohullámon

Nagy képes szakácskönyv mindenfajta mikrohullámú sütőhöz

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Új Esély Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 139 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 963-7828-27-3
Megjegyzés: Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Néhány szó a könyvről6
Amit a mikrohulámú főzésről tudni kell7
Jó tudni8
Az alkalmas edények10
Zöldségek a mikrohullámúban12
Húsok és halak a mikrohullámúban14
Apró falatok, snack16
Szalonnarudacskák18
Szezámrudacskák18
Sonkás-sajtos toast19
Csirkemáj almával19
Sampinyontoast20
Szárnyastoast20
Sajtos tartelett21
Sajtpuding21
Töltött avokádó22
Toast avokádóval22
Sajtos omlett22
Sajtos szelet sonkával23
Sajtos szelet zöld borssal23
Levesek, mártások, köretek35
Füszeres sárgarépaleves32
Zöldborsóleves curryvel32
Édesköményleves citromfűvel33
Daraleves póréhagymával33
Bazsalikomos paradicsomleves33
Karfiolleves brokkolival34
Minestrone34
Francia hagymaleves35
Cukkinileves fokhagymával35
Zöldségleves sajttal35
Árpagyöngyleves bündeni módra36
Fűszeres zellerkrémleves36
Májgaluskaleves37
Gulyásleves37
Finom tejszínmártás38
Pikáns fehérbormártás38
Besamelmártás38
Fehér vajmártás39
Hollandi mártás39
Béarnaise-mártás39
Pikáns currymártás40
Erős vörösbormártás40
Olasz paradicsommártás41
Bolognai mártás41
Sáfrányos rizottó42
Fehérboros rizottó42
Spagetti carbonara43
Polenta zsályával43
Tejszínes burgonya44
Sült újburgonya44
Lyoni burgonya44
Burgonya héjában45
Burgonyapüré45
Bouillon-burgonya45
Halételek46
Fogasfilé mandulával48
Sügér kapribogyóval és dióval48
Pisztrángmousse49
Kék pisztráng49
Harcsa spenóttal50
Lepényhal és lazac kelben50
Márna zsázsamártásban51
Tonhal vörösbormártásban51
Heck almaborban52
Paradicsomos és zöldborsós heck52
Langyos halsaláta53
Hal limettmártásban53
Kaviáros halterrin54
Töltött halbomba55
Keszeg zöld borssal56
Paradicsomos makréla56
Tőkehal burgonyával57
Heringtekercs almával57
Kagyló tengerész módra58
Kagyló currymártásban58
Kagyló zöldséges mártásban59
Töltött kagyló59
Osztriga hollandi mártásban60
Óriásgarnéla whiskymártásban61
Scampi citrommártásban61
Tintahalsaláta62
Töltött tintahal62
Becsinált a tenger gyümölcseiből63
Jákobkagyló fokhagymával63
Halcurry64
Harcsa paradicsommártásban64
Fokhagymás keszeg65
Óriásgarnéla cukkinin66
Scampi sárgadinnyemártásban66
Spagetti kagylóval67
Metélt lazacmártással67
Hús- és szárnyasételek68
Borjúérmék70
Borjúragu madeiramártásban70
Fehér borjúragu71
Borjúragu ürmösmártásban71
Borjúláb narancsmártásban72
Borjúláb zöldséges mártásban72
Borjúszelet libamájpástétommal73
Gombás borjúszelet73
Marhahús burgundi módra74
Marharostélyos zöld borssal74
Roastbeef75
Tányérhús zöldséggel75
Sonkaszeletek madeiramártásban76
Sertésragu szilvával76
Panírozott tárkonyos szelet77
Bárányborda provencei-i módra77
Savanyú máj78
Almás borjúmirigy78
Pacal mustáros mártásban79
Zöldséges pacal79
Zöldséges csirkemell80
Csirke champagne- (pezsgő-) mártásban80
Coq au vin81
Nyúlragu82
Fűszeres, borsos őz82
Vadnyúlgerinc szőlővel83
Rablóhús csirkéből84
Csirke kaprimártással84
Ír pörkölt85
Unterwaldi egytál85
Főzelékek, felfújtak, egytálak86
Sajtos karalábé88
Uborka mangómártásban88
Főtt spárga89
Töltött gombafejek90
Narancsos sárgarépa90
Zeller sáfrányszószban90
Paradicsomos paraj91
Vajas zöldborsó91
Zöldségcurry92
Zöldséges pogácsa92
Fejes saláta saját levében93
Töltött póréhagyma93
Sárgarépa Vichy módra94
Vajas kukoricacsövek94
Cukorborsó szójamártásban94
Vörös káposzta borban95
Párolt kelbimbó95
Párolt feketegyökér95
Cikória saját levében96
Édeskömény borsmentával96
Brokkoli gyömbéres mártásban97
Brokkoli fenyőmaggal97
Sonkás, petrezselymes karfiol97
Tejszínes kel tárkonnyal98
Töltött mangoldlevél98
Almás savanyú káposzta99
Zeller almabormártásban99
Parajjal és sajttal töltött paradicsom100
Darált hússal töltött hagyma100
Paradicsomos padlizsán101
Zöldpaprika kukoricával101
Ratatouille101
Cukkinipüré103
Szezámmagos cukkini103
Póréhagymás krumplifőzelék104
Sajtos burgonya104
Tölött burgonya105
Burgonya almaszeletekkel105
Gyors lencsefőzelék106
Háromszínű lencse106
Chili con carne107
Feketebab csírával107
Desszertek és italok108
Zselés kajszibarack110
Vörösboros körte110
Almakompót nagymama módra111
Cseresznyefelfújt franciásan111
Aromás teaszilva111
Gyömbéres körte112
Sárgabarackkompót112
Füge fehérbormártásban112
Három-gyümölcs kompót113
Karamellás körte113
Rebarbarakompót113
Málnás darapuding114
Habos borsodó114
Pralinékrém115
Csokoládékrém115
Burgundi töltött alma116
Töltött alma vaníliamártással116
Vegyes piros117
Körte csokoládéöntettel117
Szamócával töltött palacsinta118
Mazsolás habomlett118
Csokoládés mandulakalács119
Szegény lovag119
Finom mokkakrém120
Narancskrém csokoládémártással120
Darafelfújt málnaszósszal121
Karamellpuding121
Mór ingben122
Citromos túrószelet122
Piskótatekercs szedertöltelékkel123
Forró csokoládé124
Mézes tej124
Ír kávé124
Altató tea124
Fűszeres puncs125
Sofőrpuncs125
Almapuncs125
Forralt bor125
Helyes melegítés a mikrohullámúban126
Mélyhűtöttek a mikrohullámú berendezésben128
Különleges mikro-tippek130
Táblázatok132
Tárgymutató A-Z-ig134

Marianne Kaltenbach

Marianne Kaltenbach műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marianne Kaltenbach könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Sütés-főzés mikrohullámon
Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba