1.066.795

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütés-főzés a Big Green Egg grillsütővel

Minden, amit tudnunk kell az alapoktól a sütési-főzési praktikáig 70 recepttel

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Fotózta
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-582-260-7
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg



A Big Green Egg igazi legendának r számít a BBQ-szakértők körében nagy ^
teljesítményének és a NASA® technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról napra egyre többen fedezik fél az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik,!Illetve a BBQ világával még csak ismerkedők űf receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.
A Sütés-főzés a Big Green-jEgg grillsütővel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri si|tÖeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el qz olvasót minden elképzelhető alapanyaghoz, amit elkészíthet benn'é. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket:
• az EGG összeálftásán
• az EGG begyÉjtásán és használatán
• a tüzelőanyagok választékán
• az eszközök használatán
• egy 12 lépésből álló-terven/amelynek elsajátításával bárki EGG-szakértő lehet
James tippjei és trükkjei révén 70 lenyűgöző, az összes
húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztő... Tovább

Fülszöveg



A Big Green Egg igazi legendának r számít a BBQ-szakértők körében nagy ^
teljesítményének és a NASA® technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról napra egyre többen fedezik fél az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik,!Illetve a BBQ világával még csak ismerkedők űf receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.
A Sütés-főzés a Big Green-jEgg grillsütővel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri si|tÖeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el qz olvasót minden elképzelhető alapanyaghoz, amit elkészíthet benn'é. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket:
• az EGG összeálftásán
• az EGG begyÉjtásán és használatán
• a tüzelőanyagok választékán
• az eszközök használatán
• egy 12 lépésből álló-terven/amelynek elsajátításával bárki EGG-szakértő lehet
James tippjei és trükkjei révén 70 lenyűgöző, az összes
húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztő BBQ-lakomákat felvonultató recepttel tehetjük próbára BBQ-tudásunkat. E hiánypótló könyv segítségével kezdőből szinte azonnal BBQ-rocksztárrá válhatunk, és egész évben élvezhetjük családunkkal és barátainkkal az ízletes, szabad tűzön sült ételeket. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

James Whetlor

James Whetlor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: James Whetlor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem