1.062.132

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütés a szabadban

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Delta 2000 Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Delta 2000
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 12 cm
ISBN: 963-8308-12-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús-, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában süthetünk, a pácok és vajkeverékek, szószok és mártások, valamint az előételek, zöldségek és körítések, desszertek és gyümölcsös édességek is.

Tartalom

Receptek jegyzéke
Vajkeverékek
Fokhagymás vaj20
Szardellás vaj20
Bazsalikomos vaj21
Vaj főpincér módra21
Mustáros vaj21
Petrezselymes vaj21
Tormás vaj21
Ravigote vajkrém21
Roquefort-os vaj21
Szószok
Fokhagymás szósz22
Mentás szósz22
Barbecue-szósz23
Szardellás szósz23
Béarn-i szósz24
Ördögi szósz24
Holland szósz25
Mustáros szósz25
Remulád szósz25
Paradicsomszósz26
Kardinális szósz27
Zöldhagymás szósz27
Húsok
Fűszeres marhaborda33
Roston sült bárányborda34
Roston sült galamb vagy csirke35
Roston sült borjúmáj36
Fóliában sült borjúmáj37
Normandiai véres hurka39
Nyárson sült csirke42
Nyárson sült comb44
Malac nyárson44
Marhasült nyárson44
Csirkefalatok nyárson49
Szűzérmék japán módra50
Nyárson sült marhahús keletiesen50
Saslik52
Báránysült nyárson52
Nyárson sült bárány- vagy birkavese54
Borjúmáj nyárson54
Kolbászkák nyárson56
Vegyes nyárs56
Halak
Roston sült keszeg61
Tőkehalszeletek roston62
Alóza roston62
Roston sült hering62
Kapros sült márna64
Fóliában sült márna64
Fóliában sült szardínia vagy makréla66
Roston sült nyelvhal68
Lazacszeletek roston68
Roston sült homár70
Roston sült languszta70
Tőkehal nyárson73
Menyhal nyárson74
Szardíniás nyárs74
Kagyló nyárson74
Zöldségek
Roston sült padlizsán77
Gomba roston78
Gomba nyárson78
Sült kukorica80
Sült hagyma80
Paprika roston80
Burgonya82
Fóliában sült krumpli82
Krumpli amerikai módra83
Paradicsom84
Paradicsom egyszerűen84
Fűszeres paradicsom84
Burgundiai paradicsom86
Paradicsom fóliában86
Zöldségek nyársacskák87
Rizs88
Sajt90
Desszertek
Vaníliakrém angol módra93
Rózsaszínű mártás93
Csokoládéöntet93
Karamellás gyümölcsök94
Gyümölcsök fóliában94
Sült banán94
Tartalomjegyzék
Ezer- és egyfajta sütő4
Vásárlási tanácsok6
A használat aranyszabályai7
Néhány praktikus tanács8
Kellékek és eszközök9
Zöldségek és fűszerek10
A szabadtéri sütés fajtái12
Pácok16
Vajkeverékek19
Szószok22
Hogyan kezdjük a szabadtéri sütést: Friss és egyszerű előételek28
Húsok rostonsütéshez30
Húsok32
Rostonsültek szabadtéri sütőn32
Belsőségek - roston36
Hentesáru roston38
Nyársonsütés41
Hogy sikerüljenek a nyársacskák46
Halak58
A jól sikerült rostonsütés titkai58
Ötletek a körítéshez59
Szabadtéri sütésre alkalmas halak60
Zöldségek76
Risz88
Sajt90
Desszertek91
Desszertek nyárson92
Krémek, öntetek a gyümölcsnyársakhoz93

Annie Perrier-Robert

Annie Perrier-Robert műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Annie Perrier-Robert könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Sütés a szabadban Sütés a szabadban Sütés a szabadban

A kötés megtört.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Sütés a szabadban Sütés a szabadban Sütés a szabadban

Néhány lap foltos.

Állapot:
980 Ft
680 ,-Ft 30
10 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Sütés a szabadban Sütés a szabadban

Szép állapotú példány.

Állapot:
980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba