1.058.304

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Süteménydíszítés 7.

Édes finomságok díszítésének művészete

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: PressCon Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím: Süteménydíszítés
Kötetszám: 7
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 978-83-248-3571-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Díszítőeszköz melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a folyóiratból:
A fondant bevonóval teljesen sima és finoman csillogó felületet érhetünk el. A következő három oldalon bemutatjuk, hogyan mártsuk be a fondant-ba, majd hogyan díszítsük a... Tovább

Előszó

Részlet a folyóiratból:
A fondant bevonóval teljesen sima és finoman csillogó felületet érhetünk el. A következő három oldalon bemutatjuk, hogyan mártsuk be a fondant-ba, majd hogyan díszítsük a színes muffinokat. "A díszítés művészete" című fejezetben, a 17. oldalon megtaláljuk a fondant elkészítésének menetét lépésről lépésre. Vissza

Fülszöveg

Ebben a számban:
Tortadíszítés vajkrém fodrokkal.
Aprósüteményt készítünk négy egyszerű lépésben.
Kiderítjük a fondant-ba mártás titkait.
Melyen a fondant elkészítésének és használatának tudnivalói?
Elmondjuk a finom Vörös bársony torta és a remek krémsajtos vajkrém receptjét.
Ismertetjük a habzsákok négy fő fajtáját.

Tartalom

Tartalom
Minisütemények
Fondant-ba mártott muffinok 3
Nélkülözhetetlen kellékek
Habzsákok 7
Klasszikus receptek mindennapra
A vörös bársony torta 9
Nyalánkságon különleges alkalmakra
Fodros torta 12
A díszítés művészete
Fondant - titkok nélkül 16
Gyereksarok
Apró, mázas drágakövek 20

Receptek
A Vörös bársony torta 9
Svájci habcsókos vajkrém 15
A fondant elkészítése lépésről lépésre 17
Ízesített cukormáz 22

Fontos fortélyok
A muffinok fondant-ba mártása lépésről lépésre 5
Vajkrém fodrok 14
Fondant-ba mártás lépésről lépésre 18
Csillagok cukormázból lépésről lépésre 21
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Süteménydíszítés 7. Süteménydíszítés 7. Süteménydíszítés 7.

Díszítőeszköz melléklet nélkül.

Állapot:
1.740 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba