1.058.304

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Süteménydíszítés 32.

Édes finomságok díszítésének művészete

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: PressCon Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím: Süteménydíszítés
Kötetszám: 32
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 978-83-248-3571-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Díszítőcső-melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a folyóiratból:
Ha a tiszta csokoládét szeretjük, sütinyalókához való tésztakeverékből is megformázhatjuk a bonbonokat, majd temperált csokoládéba mártjuk őket.

Tartalom

Tartalom
Minisütemények 3
Minisütik desszertesdobozban
Nélkülözhetetlen kellékek 7
Csokoládédekorációk
Klasszikus receptek mindennapra 9
Tarte tatin
Nyalánkságok különleges alkalmakra
Francia főúri torta 12



A díszítés művészete
Míves szegélyek készítése 16
Gyereksarok
Királylánykoronás muffin 19

Receptek
Tarte tatin készítése 10
Fontos fortélyok
Kagylószegély készítése 13
Zsinórszegély készítése 14
Rojtok készítése 15
Különleges szegélyek készítése 16
Koronadísz készítése 20
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Süteménydíszítés 32. Süteménydíszítés 32. Süteménydíszítés 32.

Díszítőcső-melléklet nélkül.

Állapot:
1.440 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba